Sende varya nah bukadar var repliği ile teşekkür ederim reisim adamsınBir avmye/mağazaya git kartta ne kadar var bilmiyorum ama örnek verelim 1000tl insanların sepetine göz at 1000tl civarı ürün alan kişiye teklif et ben kartla ödeme yapayım sen 900 ver tarzı, iki tarafta kârlı olur
A ve B kuyumcusu bul, A kuyumcusundan kartla altın al sonra B kuyumcusuna sat
Şok markete git tosla/paycell kartı al ve ziraat kartınla kasadan o kartlara para yükle (aynısı a101 hadi için de olabilir)
İtemsatış/Gamesatış tarzı sitelerde cüzdana parayı yükle sonra çek (komisyon baya alır)
aklıma fikir geldikçe güncellerim
kanka şimdi itemsatış ve gamesatışı da denedim olmadı :/Bir avmye/mağazaya git kartta ne kadar var bilmiyorum ama örnek verelim 1000tl insanların sepetine göz at 1000tl civarı ürün alan kişiye teklif et ben kartla ödeme yapayım sen 900 ver tarzı, iki tarafta kârlı olur
A ve B kuyumcusu bul, A kuyumcusundan kartla altın al sonra B kuyumcusuna sat
Şok markete git tosla/paycell kartı al ve ziraat kartınla kasadan o kartlara para yükle (aynısı a101 hadi için de olabilir)
İtemsatış/Gamesatış tarzı sitelerde cüzdana parayı yükle sonra çek (komisyon baya alır)
aklıma fikir geldikçe güncellerim
paycell e direk yüklemeyi deneyebilirsinSende varya nah bukadar var repliği ile teşekkür ederim reisim adamsın
Post automatically merged:
kanka şimdi itemsatış ve gamesatışı da denedim olmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?