Kripto dünyasında tercih yönünüz hangisi ve yatırım stratejiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba herkese kripto dünyasında yaklaşık 2 senedir işlem açıp kapatıyorum çok yerde girişim yaptım fakat şu aralar binance spot bingx vadeli işlemler olarak devam ediyorum gözüm mexdye kayıyor fakat çıkışlarda sorun oluyor deniliyor güvenemiyorum sizler neler yapıyorsunuz merak ettim konuşalım tartışalım

Ayrıca kendim nasıl işlem yapıyorum diye bahsetmek gerekirse ben risk ne kadar az ise o kadar fazla para yatırarak işlem yapıyorum örnek verecek olursam x coine vadeli işlemden short açacağım tabi bu x coine işlem açmadan önce araştırmamı yapıp grafikleri okuyorum sonrasında giriyorum ve stop koymadan carpraz 5x ile vadeli açıyorum kasamda atıyorum 1000 dolar var ise 100 doları atıyorum kasanın 1/10'i ile işlem açıyorum bu sebeple liq oranı yüksek oluyor liq olmuyorum açıkcası hiç olmadım onu da söyleyebilirim sonrasında belirlediğim yerden tp alıp aldığım karlada spot alıyorum ve girdiğim vadeliye giriş yerinden yukarı çıkarsan işlemi durdur diye stop koyuyorum bu arada aldığım karı öyle boş tutmuyorum binanceye transfer edip spot bekletiyorum neden binance diyecek olursanız aslında her şeyi binance üzerinden yapacaktım fakat bingxten işlem açtıkça iyi bonus para geliyor ondan dolayı ve bu aralar ai projelerine yoğunluğum var spotları ona göre yapıyorum

aldığım spotlar belirli süre sonra değişiklik gösteriyor fakat uzun süre tutup yeni sattıklarım doge ve shıb oldu diğer spotlarım ise jto,bonk,fida,orn,chess, şuanda bunlar bunlardan yükseliş beklediğim zaman kısa vadede satıp düşmesini bekleyeceğim ani bir düşüş iki gün öncesi gibi gelirse tekrardan alacağım ve devam edeceğim yoluma.

Bu arada ne kadar kazandım gibi şeyler söylemek olmaz ondan bahsetmedim fakat 2.5 sene 500 dolarla girmiştim açıkcası altına da atsam mevduatada yatırsam şuan ki ana para kadar kazandırmazdı
Sizlerin hikayesi neler merak ediyorum nasıl strateji ile yolunuza devam ediyorsunuz neler yapıyorsunuz hangi platformlarda işlem açıyorsunuz umarım bol bol kazanıyorsunuzdur

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hiç ilgilenmedim bu Kripto işleri ile ama şöyle 10 atıp 200 çekecek birşeye yok demem

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hot ta 2 senedir param var bekliyordum geçenlerde durduk yere sattım 2 senedir yerinden kıpırdamayan coin sattıktan 2 gün sonra 10x katladı şanssızız arkadaş

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hot ta 2 senedir param var bekliyordum geçenlerde durduk yere sattım 2 senedir yerinden kıpırdamayan coin sattıktan 2 gün sonra 10x katladı şanssızız arkadaş
üzüldüm valla reis boğa sezonunda satılır mı ya aslında basit mantık boğa sezonunda alınmaz satılır ama sana vurmadan satmışsın üzdün bir daha girersen en dipten en mim coin bul al boğada sat bizim millet hep tersini yapıyor aha başladı boğa sezonu coinler yükseliyor diyip alıyor boğa zaten alıp yükselttiği coinleri bu yüksekten alanlara satıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
az para az risk çook para

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yatırımını 2 ye bölüp farklı hesaplardan yapmanı tavsiye ederim.Öncelikle eşit miktarda olmasını ve bir hesaptan sabırlı diğer hesaptan kendi fikirlerince yatırım yapmanı öneririm.Örneğin bir hesabındaki coini bekletirken diğerinde o coini satıp farklı coin almak mantıklıysa bunu yapmalısın.Daha hiç bu yolla zarar etmedim.Ayriyeten coinler ve hisselerde şu problemleri kendimde çok yaşadım ben sattıktan kısa süre sonra hisse büyümesi coin yükselmesi gibi.Bu teknikte bunun önüne bir nebze olsada geçmeni sağlıyor.Sattığına pişman olmuyorsun bu olayda ve psikolojin daha rahat oluyor.Dünya'da ki global haberleri takip etmeni tavsiye ederim.Risk Barlarını çok kez öğrenmiş olarak çoğu zaman işe yaramadığını da belirtmek isterim.İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bitcoin temel ama bence daha çok gidecek gibi, ytd. Ama tüm yumurtaları aynı cebe koymamak gerekiyor diye düşünüyorum. Her alanda araştırma yapmak lazım. İyi forumlar

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pozisyon açık kaldıkça bakiyenizden ücret kesilmiyor mu ? açık işlem 1-2 ay terste kalsa bakiyen sıfırlanmaz mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ben Binance kullanıyorum şuan zaten bildiğin üzere boğa sezonunda çoğu coin 3x-5x yapmaya başladı al tuşuna bastığımda hiç zarar etmedim ani iniş çıkışlar sıkıntı sadece ilk girdiğimde kasa liq olmuştu şuan güzel ilerliyorum güncel kasadaki kar %250. Herkese bol kazançlar umarım.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benim tercihim yapay zeka coinlerinden yana devam ediyor. ytd

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pozisyon açık kaldıkça bakiyenizden ücret kesilmiyor mu ? açık işlem 1-2 ay terste kalsa bakiyen sıfırlanmaz mı ?
açık işlemde komisyon oranları platformdan platforma değişiyor atıyorum 1000 dolar atıp %20 kar aldıktan sonra girişe stop koyup 2 tpyi yani kar alacağım yeri %50 veya grafiğe göre %70 e çekip kapatıyorum takribi 1 hafta ortalama açık kalır fazlasında durmuyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Future ve kaldıraçlı işlemler aslında biraz umut tacirliği gibi. Çok oynak bir piyasa spot dışında yıllardır kullanmam ve dışarda her zaman düşüşlerde ortalama düşürmek için ve alım fırsatı kaçırmamak için tether tutarım bence all in girmek ve en azından x3 dışında kaldıraçlı işlem mantıklı değil

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Valla ben kumar oynadim çok büyük bir para değil ama 1k ya 38k kazandım dogcoin aldım uzun süre sonra 190 k olunca paramı aldım tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
az yatırım az gelir kendine ek gelir sağlıyabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...