üzüldüm valla reis boğa sezonunda satılır mı ya aslında basit mantık boğa sezonunda alınmaz satılır ama sana vurmadan satmışsın üzdün bir daha girersen en dipten en mim coin bul al boğada sat bizim millet hep tersini yapıyor aha başladı boğa sezonu coinler yükseliyor diyip alıyor boğa zaten alıp yükselttiği coinleri bu yüksekten alanlara satıyorhot ta 2 senedir param var bekliyordum geçenlerde durduk yere sattım 2 senedir yerinden kıpırdamayan coin sattıktan 2 gün sonra 10x katladı şanssızız arkadaş
kanka 2 sene beklemişsin 2 gün daha bekleyemedin mihot ta 2 senedir param var bekliyordum geçenlerde durduk yere sattım 2 senedir yerinden kıpırdamayan coin sattıktan 2 gün sonra 10x katladı şanssızız arkadaş
açık işlemde komisyon oranları platformdan platforma değişiyor atıyorum 1000 dolar atıp %20 kar aldıktan sonra girişe stop koyup 2 tpyi yani kar alacağım yeri %50 veya grafiğe göre %70 e çekip kapatıyorum takribi 1 hafta ortalama açık kalır fazlasında durmuyorpozisyon açık kaldıkça bakiyenizden ücret kesilmiyor mu ? açık işlem 1-2 ay terste kalsa bakiyen sıfırlanmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?