Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok anlamam ama bitexen diye bir coin çıktı piyasaya sitesine girip kimlik doğrulaması yaptıgın zaman 10 bitexen direk veriyor bunu artınca satarmısın yoksa direk satarmısın bilemem sana kalmış ama birkaç arkadaşımdan duydum karlı oldugunu söylüyorlar.
aga gidip 100-500 tl arası bütçen varsa uğraşmana değmez en aşağı 1k paran olması gerekiyor düzgün kazanabilmek için ki bu virüs zamanında hiç tavsiye etmiyorum çok kaybettiriyor ne zaman ne olacağı belli olmuyor
bit coin alt tabakalarıyla uğraşma kardeşim kripto sistemi cok tehlikeli bitcoin uğraş ama kripto sakın borsa icinde 2 5 senelik bir takip sana yardımcı olacak bir abin lazım kesin
1- Kış aylarında genelde tüm coinlerde bir düşüş olur mesela şubat ayında bitcoin 30bin lira civarlarındaydı eğer yüklü yatırım yapacaksan kış aylarını bekleyebilirsin.
2- Altcoinlerde çok yüksek rakamlara çıkmasını bekleme çıkmıyor çünkü
3- Coini değerli kılan piyasadaki azlığı ve talebinin fazla olmasıdır sürekli işlem gören ve düşük dağıtım miktarı olan coinleri bulmaya çalış
4- Kripto para haberlerini sürekli takip et ve Analizi öğrenmeye çalış