Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kripto para işine girmek istiyorum bilinmeyen bir kripto para birimi arıyorum?
selamlar; ben bu sanal para işine girmek istiyorum ama çok bilgim yok , o yüzden size danışmak istedim.sizce hangisine para yatırsam ilerde daha çok işime yarar. (bitcoinden artık bişey gelmez ,bana bilinmeyen bir kripto para birimi lazım )
Kimse sana böyle bir yatırım tavsiyesi veremez güzel kardeşim biraz araştır borsa da nasıl işlem yapılır diye azıcık teknik analiz öğren ondan sonra al sat yapmaya başla düşündüğün gibi işlemiyor sistem
Şimdi hiç bir bilgisi olmayan kişiler gelmişler vergiden bahsediyorlar 3 yıldır bitcoin işiyle uğraşıyorum,para yatırmadan kazanıyorum sanal vds üzerinden vergi konusuna gelirsek,çektiğin bütçeden zaten ücret kesiliyor ondan dolayı vergi felan ödemene gerek yok.en iyisi bitcoin biraz daha bekle btc düşücek 2 haftaya kadar düşünce direkt al ve sonucu gör iyi forumlar
Yatırım tavsiyesi alma kendin araştır patlayabilecek kripto paraları bul buradan söylemek rakibini arttırır veya zararı arttırır ona göre çünkü bu işi senin sıklıkla takip ediceksin oranı