Kripto para işine girmek istiyorum bilinmeyen bir kripto para birimi arıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
selamlar; ben bu sanal para işine girmek istiyorum ama çok bilgim yok , o yüzden size danışmak istedim.sizce hangisine para yatırsam ilerde daha çok işime yarar. (bitcoinden artık bişey gelmez ,bana bilinmeyen bir kripto para birimi lazım )

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kimse sana böyle bir yatırım tavsiyesi veremez güzel kardeşim biraz araştır borsa da nasıl işlem yapılır diye azıcık teknik analiz öğren ondan sonra al sat yapmaya başla düşündüğün gibi işlemiyor sistem

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hiç bilinmedk diyorsun da bence bulaşma direk piyasada ün kazanmış kripto paradan al

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gitmeni tavsiye etmem vergisi falan filan yani sen kazanipta karsiligi neyse vermessen kapida aynasizlati gorursun.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yatırım tavsiyesi yasak yasal olarak kanka ünlü olanlardan etheruma bakılır bende etheruma yatırdım

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
funfair geleceği çok parlak yatırım tavsiyesi değildir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilinmeyen değil de ethereuma bir göz at derim

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Şimdi hiç bir bilgisi olmayan kişiler gelmişler vergiden bahsediyorlar 3 yıldır bitcoin işiyle uğraşıyorum,para yatırmadan kazanıyorum sanal vds üzerinden vergi konusuna gelirsek,çektiğin bütçeden zaten ücret kesiliyor ondan dolayı vergi felan ödemene gerek yok.en iyisi bitcoin biraz daha bekle btc düşücek 2 haftaya kadar düşünce direkt al ve sonucu gör :) iyi forumlar

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yatırım tavsiyesi alma kendin araştır patlayabilecek kripto paraları bul buradan söylemek rakibini arttırır veya zararı arttırır ona göre çünkü bu işi senin sıklıkla takip ediceksin oranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...