Kripto para kazandıran uygulama

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bilgi işlem paketini günde 2 kere çalıştırıp günlük en az 1 dolar kazandıran uygulama İstanbul’da yaşıyorsanız buluşup konuşuruz güven ortamı açısından iyi olur hem kendi. Kazancımı abimin kazancınıda gösteririm şuan sadece bu görseli koyabilirim yöneticiler baya sert bu paylaşım mevzusu açısından sizi davet eskicem hem ben kazancıma hemdr siz başkasını davet edip daha fazla kazanıcaksınız whatsap da yöneticilerin kurduğu bir gurubumuz da var duruma göre alırım sizi sorunlarınızıda gurupta sorup hemen çözeriz baya samimi bir yer

Ⓒⓐⓡⓟⓔⓓⓘⓔⓜ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nasıl bir şey usta biraz bilgi verebilir misin ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
nasıl bir şey usta biraz bilgi verebilir misin ?
Knk kullanımı basit burdan açıklamasası zor tel at whatsaptan ve ya konuşarak anlatıyım İstanbul’da yaşıyorsanda buluşalım uygulamanın kurulumu yaparım 50 dolar yatırıyım ama o para senin kendi hesabında kalıyor azalmıyor günlük 1 dolar kazancına işte benim günlüğüm 6 dolar bazılarının 42 dolar o senin başarına göre artıyor

Üye
1 HİZMET YILI
Knk kullanımı basit burdan açıklamasası zor tel at whatsaptan ve ya konuşarak anlatıyım İstanbul’da yaşıyorsanda buluşalım uygulamanın kurulumu yaparım 50 dolar yatırıyım ama o para senin kendi hesabında kalıyor azalmıyor günlük 1 dolar kazancına işte benim günlüğüm 6 dolar bazılarının 42 dolar o senin başarına göre artıyor
dostum buna benzer birşeyi bende yaptım ve adamlar toplam 34 milyar doları alıp kaçtılar 30bin tlm çöp oldu tavsiyem parayı çekebiliyorsan çek

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kankam kycyı boşver adamlar şehrime gelip etkinlik düzenlediler güven kazandılar bir sürü iphone dagıttılar tabikide kullanıcıların parasıyla. bir kaç ay sonrada bütün parayı çalıp çine kaçtılar
2017 den beri piyasadalar kendim1 yıl abimde 1 buçuk yıl oldu😆 kanadalı bir yapay zeka şirketi zaten seni neden dolandırsınlar🤣 adamların Toronto’da şirketleri var bütün dünya vatandaşlarını kimlik bilgilerini erişimi doğrulama izni var senin hatan gidip abidin bubidik şeyler yaparsan olucağı bu

Üye
1 HİZMET YILI
2017 den beri piyasadalar kendim1 yıl abimde 1 buçuk yıl oldu😆 kanadalı bir yapay zeka şirketi zaten seni neden dolandırsınlar🤣 adamların Toronto’da şirketleri var bütün dünya vatandaşlarını kimlik bilgilerini erişimi doğrulama izni var senin hatan gidip abidin bubidik şeyler yaparsan olucağı bu
umarım yaşadıgımı yaşamazsın ne diym