beyler kendiminde kullandığım bir uygulama var şimdi 9 dolar kazanıyorum açıkça bu para günlük yetmiyor daha fazla kazanmak içim sv 2 olmam lazım bunun içinde 5 etkin kullanıcı lazım davet kodu atıcam yani açıkçası sizde para kazanmak istiyorsanız bana yazın normalde uğraşmam yani insanları ikna etmeye çok önyargılı ikna edemiyorum biri çıkıp kolay para kazanıcaksınız dese hemen inanırsınız ama ben size kolay para kazanıcaksınız demiyorum herşeyi açıklıyıcam hatta whatsap gurubumuz bile var yöneticilerin kurduğu zaten kanada merkezli bir yapay zeka şirketi para kazanmak için günde sadece 2 kez bilgi işlem paketibi çalıştırıcaksınız ve yeni başladınız için 1 dolar alıcaksınız günlük her gün paketi çalıştırırsanız daha fazla kazanıcaksınız sadece 5 etkin kullanıcı lazım sv 2 olma olayı olmasa uğraşmazdım zaten kimse inanmıyor aylık 270 dolar kazanıyorum sadece bu uygulamadan en az 10 bin tl daha fazla kazanmak için uğraşıyorum sizi davet edicem sizde ailenizi daver edip daha fazla para kazanıcaksınız yalandan sormak için yazmayın inanmazsanız siz kaybedersiniz telefon numaranızı atarsanız uygulamnın ekran görüntüsünü günlük kazancımı gösteririm yalan yok bende herşeyi açıklarım size kalmış