Sırf teknik olduğu için orayı istiyorum. Bana birşeyler katması tabiki daha iyiKaradeniz teknik baya köklü kaliteli bi üniversite zaten mühendislik okuyacagın icin teknik tavsiye ederim seni zorlar ama bişeyler katar
Ayrıca tavsiyem kesinlikle yabancı dil ögren ingilizce seç pişman olmazsin ayrica bi elektrik elektronik muhendisinin yaninda çalıs ister paralı ister parasiz seni rakiplerinden iş dunyasinda 1 adım one atar bide yabancı bi adım daha sonra iş seni bulurSırf teknik olduğu için orayı istiyorum. Bana birşeyler katması tabiki daha iyi
Aynen öyle dil gerçekten çok önemli.Ayrıca tavsiyem kesinlikle yabancı dil ögren ingilizce seç pişman olmazsin ayrica bi elektrik elektronik muhendisinin yaninda çalıs ister paralı ister parasiz seni rakiplerinden iş dunyasinda 1 adım one atar bide yabancı bi adım daha sonra iş seni bulur
Düzenli çalıştıktan sonra çok basit hocam umarım yaparsın..vayy 37-2 yapıp 1900 lere giriliyosa baya iyimiş bende bu yıl 2 yıllık tercih ettim inş pişman olmam 4 yıllığa geçebilirim
Aynen öyle. Allâh kolaylık versinHayırlı olsun bende mühendislik okuyorum zorlanabilirsin ama okuduğuna deyecek çünkü elektrik elektronik hayatımızın her yerinde
AminAynen öyle. Allâh kolaylık versin