Merhaba arkadaşlar bugün site adresini uzun zamandır düşündüğüm ve yeni aklıma gelen bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Bilgisayar derslerinde hepimiz internete ulaşabilmenin verdiği zevkle bir şeylerle uğraşırdık. Bende o dönemlerde bu heyecan içerisinde bedava site açabildiğimiz adresler üzerinden bir site açmıştım. O zamanlar hazır html kodları zaten diğer sitelerde bulunurdu bizlerde kopyala yapıştır ile kendi sitemize entegre ederdik. Tabi flash player gittiği için artık bu kodların çoğu çöpe gitmiş fakat bugün yaşadığım bu nostalji hissini sizinle paylaşmak istedim.
Bizim hoca bilgisayarın başına oturtur, google a bile girmeyen bir internetten 3-5 flash oyunu oynamaya zorlatırdı ve sınavda sorabileceği en zor yerlerden sorardı
bizde bir program vardı birsürü hazır kodlar vardı onları birleştirip oyun vs yapıyoduk programın simgesi kedi gibi bişeydi hatta baya sarardı ama şuan adını unuttum
Bizim bilişimci beni Erdal kömürcü gibi bilgisayarın başından kaldırmadı site gerçekten anıt gibi keşke flash player çalışaydı o siteden neler çıkardı neler