Küçükken Bilgisayar Dersinde Yaptıklarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün site adresini uzun zamandır düşündüğüm ve yeni aklıma gelen bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.

Bilgisayar derslerinde hepimiz internete ulaşabilmenin verdiği zevkle bir şeylerle uğraşırdık. Bende o dönemlerde bu heyecan içerisinde bedava site açabildiğimiz adresler üzerinden bir site açmıştım. O zamanlar hazır html kodları zaten diğer sitelerde bulunurdu bizlerde kopyala yapıştır ile kendi sitemize entegre ederdik. Tabi flash player gittiği için artık bu kodların çoğu çöpe gitmiş fakat bugün yaşadığım bu nostalji hissini sizinle paylaşmak istedim.

Sizinde yaşadığınız yaptıklarınız veya dersi neyle geçirdiklerinizle alakalı anılarınızı dinlemekten mutluluk duyarım. :D

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bizde hiç böyle site filan yaptırmıyorlardı... Direk bilgisayarı, bileşenlerini öğreniyorduk. Powerpoint, excel vardı ekstra o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Siteyi inceledim gerçekten tarihi eser :mum: Bende o yıllar da mafyasword diye web tabanlı oyun kurmuştum bulabilirsem paylaşıcam burdan.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
herkes baya dersle ilgili yazmış bizde hiç oyle birşey yoktu hocalar salardı bizi kimimiz oyun oynar kimimiz video izler kimimiz boş boş uğraşırdı :D

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bizim hoca bilgisayarın başına oturtur, google a bile girmeyen bir internetten 3-5 flash oyunu oynamaya zorlatırdı ve sınavda sorabileceği en zor yerlerden sorardı :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bizde bir program vardı birsürü hazır kodlar vardı onları birleştirip oyun vs yapıyoduk programın simgesi kedi gibi bişeydi hatta baya sarardı ama şuan adını unuttum

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bizim bilişimci beni Erdal kömürcü gibi bilgisayarın başından kaldırmadı site gerçekten anıt gibi keşke flash player çalışaydı o siteden neler çıkardı neler

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
96 doğumlu kim kaldı bizim bilgisayar derslerinde bilgisayar sınıfına alıp hocayı bekletirlerdi hoca gelene kadar ders biter hiç bişey yapmazdık :D

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Biz boş boş otururduk , anlayacak kafa kimsede yoktu bu yüzden hoca sınıfı bırakmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...