Game Developer
Seçkin Üye
Kendi yazımım olan küfür engel sistemini sizin ile paylaşmak istedim şöyle işliyor.
prefix'inix+küfürengel aç/kapat örnek benim prefix'im (p!) = p!küfürengel aç böyle yapılıyor.
Komutu da komutlar klasörünüzün içine küfür-engel.js diye dosya açıp içine verdiğim kodları yapıştırın.
prefix'inix+küfürengel aç/kapat örnek benim prefix'im (p!) = p!küfürengel aç böyle yapılıyor.
Komutu da komutlar klasörünüzün içine küfür-engel.js diye dosya açıp içine verdiğim kodları yapıştırın.
JavaScript:
//takashiakira tarafından yazılmıştır. Başka yerlerde paylaşılması yasaktır!
const db = ('quick.db')
const Discord = ('discord.js')
const ayarlar = require('../ayarlar.json');
exports.run = async (bot, message, args) => {
if (!args[0]) return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription(`Lütfen *Aç* veya *Kapat* diye belirtiniz. ${ayarlar.prefix}küfürengel aç `).setColor("RED"));
if (!message.member.hasPermission('MANAGE_GUILD')) return message.channel.send('Bu komutu kullanabilmek için `Sunucuyu Yönet` Yetkisine sahip olmalısınız')
if(args[0] == 'aç') {
db.set(`kufur_${message.guild.id}`, 'acik').then(i =>{
return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription('Küfür engel başarıyla açılmıştır `Üyeleri Yasakla` yetkisine sahip olanların küfürü engellenmeyecektir').setColor('RANDOM'));
})
}
if (args[0] == 'kapat'){
db.set(`kufur_$(messsage.guild.id)`, 'kapali').then(i =>{
return message.channel.sendEmbed(new Discord.RichEmbed().setDescription('Küfür engel başarıyla kapatılmıştır.').setColor('RANDOM'));
})
}
}
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['küfür-engel'],
kategori: "moderasyon",
permLevel: 3
};
exports.help = {
name: 'küfürengel',