ya steelseries in çoğu serisi cidden çok rahat uzun kullanım kısa kullanım hiç farketmeden çok rahat tutuyobaktım guzelde uzun sure oyun oynarsam mısal 15 saat dıyelım rahatsız edermı
o zaman gıdek bakalım mağzayaya steelseries in çoğu serisi cidden çok rahat uzun kullanım kısa kullanım hiç farketmeden çok rahat tutuyo
ağrıtmaması için dış kulaklık tavsiye ederim. JBL nin kablosuzları gayet iyi.butçe önemli değil
bakalım dedıgın kadar varmıpro my game var kulak bölumu hem tamamen yumusak hemde kulak bölumunu komple kapsıyor
kopyala yapıstır guzel mantıkFrisby FHP-G1414B Kulaküstü Oyuncu Kulaklık
burası bızi cok güzel bir deneyim katıyor tşker beyler
knk gaming olanları değilde telefon kulaklıkları al çok basslıbutçe önemli değil
Valla şuanda James Donkey 710 7.1 Kulaklığı kullanıyorum hiçbir şekilde ne kulak ağrısı nede mikrofon ve ses kalitesinde sıkıntı var. Tam bir fiyat performans önerisi.butçe önemli değil
knka kulagım agrımasında gerısı önemlı degılValla şuanda James Donkey 710 7.1 Kulaklığı kullanıyorum hiçbir şekilde ne kulak ağrısı nede mikrofon ve ses kalitesinde sıkıntı var. Tam bir fiyat performans önerisi.
vay muhandıs bey hoşgeldınız önerınız için teşekkur edrımLogitech g432 7.1 aradığın kullaklıklar arasında en rahat olanıdır belkide ama yastık gibi kulaklık içleri olduğu doğru rahatlık istiyorsan bu kulaklığa bak derim
♥♥♥
Eywalhah adamsınvay muhandıs bey hoşgeldınız önerınız için teşekkur edrım
siz söylersınızda ben bakmazmıyım abimEywalhah adamsın
Bu kullaklıga bak ama.
♥♥♥