hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Bütçeni söyler misin
Bak Enes özen diye bir YouTube hesabı var oraya bakarsan bütçen doğrultusunda çok sağlıklı olur ben de oradan öneri ile almıştım adam gerçekten bu işi biliyor önerdiği kulaklığı 1 sene oldu alalı hala taş gibi kullanıyorum600-700
tamamdır bir göz gezdiririm teşekkürler öneri için senin aldığın kulaklık marka model nedir?Bak Enes özen diye bir YouTube hesabı var oraya bakarsan bütçen doğrultusunda çok sağlıklı olur ben de oradan öneri ile almıştım adam gerçekten bu işi biliyor önerdiği kulaklığı 1 sene oldu alalı hala taş gibi kullanıyorum
Sen benimkine aldırış etme ya o adam f/p ürünler öneriyor gerçekten ben kendim pahalı ürün almıştım kulaklığın modeli ise samsung galaxy buds 2 protamamdır bir göz gezdiririm teşekkürler öneri için senin aldığın kulaklık marka model nedir?
3.5k? Wtf knk sen ne iş yapıyorsun:?qSen benimkine aldırış etme ya o adam f/p ürünler öneriyor gerçekten ben kendim pahalı ürün almıştım kulaklığın modeli ise samsung galaxy buds 2 pro
Ben onu ilk çıktığı zamanlar almıştım tam 1000 liraydı şimdi artmıştır3.5k? Wtf knk sen ne iş yapıyorsun:?q![]()