- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
aslında sizin kulaklık önerilerinizi alacaktım fakat biraz aceleye geldi5tl fazlasına jd710 7.1 aldım cuma günleri gaminggecesi indiriminde 130a düşüyor
aslında sizin kulaklık önerilerinizi alacaktım fakat biraz aceleye geldi5tl fazlasına jd710 7.1 aldım cuma günleri gaminggecesi indiriminde 130a düşüyor
Neye göre kaliteli dedin anlamadım ama rampege ise kalitenin yanından bile geçmez dostum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKulaklık 126 tl çok kaliteli bir kulaklık sizin düşünceleriniz nedir iyimi yapmışim sizce ?
fiyatına göre özellikleri oldukça iyi, almanı tavsiye ederim. aldıysan yani ve güzel kulaklığın hayırlı ve uğurlu olsunBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKulaklık 126 tl çok kaliteli bir kulaklık sizin düşünceleriniz nedir iyimi yapmışim sizce ?
dışarıyada veriyor sorun yok kulagımdan çıkarıyorum bazen dışarıyada ses veriyorhayırlı olsun güle güle kullan kardeşim ama yalıtımı nasıl sesi içeriye vermiyorsa güzel gibi duruyor
teşşekür ederimiyi indirim kullanmışın 150 tl değerinde ve kulaklıkta çok çok iyi güle güle kullan