Kulaklığım ısınıyor ve ışıkları sönmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce mf product strike 0159 7.1 adlı kulaklığı satın aldım bunun bir prgrmaı ve driveri var kurdum programda ses ayarları var ama ışık ayarlarını görmedim mikrofonunda ki ışık beni rahatsız ediyor kapatmak istiyorum zaten ışıklı aletleri pek sevmem mümkü oldupunca sade almaya çalıştım ışık sorunu bir şekilde halledilir ama kulaklığı 2 saat kullandıktan sonra içinse ses kartının olduğu usb kısmı patlayacakmış gibi ısınıyor yardık eder misiniz

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iade garantisi duruyor ise iade et yenisini ya da para iadesi yaparlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
valla senin yerinde olsam takmazdım arkadaşın dediği gibi garantisi varsa bi garantiye ver derim ışıklar önemli değilde ısınması sorun

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla senin yerinde olsam takmazdım arkadaşın dediği gibi garantisi varsa bi garantiye ver derim ışıklar önemli değilde ısınması sorun
zaten ışıkları yanıp sönmesi falan bozuk olduğunun ispattı 2 günlük olan şey nası bozulabilirki direk bozuk almış

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle orjinal değil. İade edebilirsen et dicem de seni suçlu bulup almazlar diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Üretim hatası olabilir içindeki devre ısınıyorsa onun ısısı olabilir aldığın site aracılığıyla tekrardan yollarsan yardımcı olacaklardır.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hocam acil iade et paranı al o markalardan uzak dur emin ol eğer ısınıp kısa devre yaparsa çarpar seni

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tek çözüm garantiye yolllamak ve o markadan birdaha alışveriş yapmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...