Kulaklık 7.1 ses sorunu (Sorun Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
SORUN TAMAMEN ÇÖZÜLDÜ bu önemli bir konu Forumlarda çok şikayet eden var ama çözümler boş boş yok format yok ses driver guncelle bütün forumlarda aynı şeyler ÇÖZÜMü tamamen kendime ait 1 mayısta pc guncellemıstı kendini Sistem geri yükleden en son guncelleme tarihine geri al dedim 1 mayıs çıktı okeyledim Sonra Düzeldi Sorun yaşayan arkadaşlar Formata carta curtu denemeden önce Sistem geri yükleyin yalandan yere realtekin 12 tane farklı sürümünü indir yukle bir ton zaman kaybettim Çözüm BASİT en sonki Windows update tarihine geri yükle Pcnizi

Arkadaşlar Kulaklıgım TUF GAMİNG 7.1 özelliği olan bir kulaklık tüm ayarlarda olması gerektiği gibi 2 hafta önce Pubg steam oynarken arkamdan hiç bir sesin gelmediğini farkettım araba silah patlama farketmez Sürücü ayarlarına girdiğimde Aşagıdakı resimdeki oda doğrulamadakı Arka ve yanlar ayarları 9,4 olanlar 0dı 9,4de çektim ses olayı duzelmıstı Fakat bugun aynı sorun oldu gene arkadan sesler gelmıor Ayarlarda sıfırlanmamıstı üzerlerine tıkladıqımdada ses vermıyor ... Diğer olması gerek ayarların resimeride daha aşşağıda paylaşıyorum bakıp sorun neyde çözebilirseniz sevinirim ( AYGIT YÖNETİCİSİNDEN BAKTIM SES KARTI GUNCELve Yazılımıda silip yukledim ses sürücüsü)
Kulaklık modeli: Asus TUF H3 7.1
oda doğrulaması .png

Mono kapalı olması gerekıyormus Kapalı
mono kapalı.png

bu3.de Kapalı olması gerekıyormus kapalı Zaten Windows Sonic Seçili olduqunda en usttekı resimdekı 7.1 özelliği kapanıyor
kapalı.png

Bu aşağıdakı kapalı seçili
kplı winws.png

kapalıııdentm.png

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Anladım. O zaman yazılımı silip baştan yüklemeyi denedin mi ?
2 hafta önce silip yukledim ve sıfırdı sağsol arka 9,4ft yapınca duzeldi .. ama suan sildim yukledim ayarları sıfırladım yaptım ettim yokk neden durduk yere oluyor çözemedim :S Düşün sağdan soldan ve önden ses ala bılıosun oyundan arka allaha emanet :D Sterodanda Oynayamıyorum 7.1e alışmısıım duzelmıyorda busefer cidden canımı sıktı bu olay

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kulaklık uygulamasına güncelleme gelmiş olabilir

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
guncellemeyle ılgısı yok bence valla dostum aynı cıhazları kullanmadım o yuzden sana ne soylesem bos kulaklıkla ılgılı herseyı kaldır tekrar yukle bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knkam yazılıı il tekrar yükle benim arkadaştada olmuştu düzeliyor
bu 2. oluşu 2 hafta öncede yapmıstı duzeldi şimdi düzelmiyor silip yukleme ne kelıme neler yaptım :)
Post automatically merged:

ses kartını güncelle baskan
Ses kartı dediğin realtek ses sürücüsü değilmi güncel o güncellemıyor daha en guncelı olduqunu söylüyor yukardada guncel olduqunu yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...