Seçkin Üye
tam olarak ne olduğunu bilmiyorumbi awrackı dener misin
Hepsi güncel aygın yöneticisinden kontrol ettimses kartı güncellemelerıne tekrar bir bakmanı taviye ederım
şimdi yaptım kontrol amaçlı güncel olduqunu soyluyorSes kartı güncellemesi yaptın mı
2 hafta önce silip yukledim ve sıfırdı sağsol arka 9,4ft yapınca duzeldi .. ama suan sildim yukledim ayarları sıfırladım yaptım ettim yokk neden durduk yere oluyor çözemedim :S Düşün sağdan soldan ve önden ses ala bılıosun oyundan arka allaha emanetAnladım. O zaman yazılımı silip baştan yüklemeyi denedin mi ?
Çok yaptım araştırmada bakalım saol sizede kolay gelsinAnladım bende öyle bir sorun yok. Ama YouTube'ta falan arama yap belki çözersin. Kolay gelsin
bu 2. oluşu 2 hafta öncede yapmıstı duzeldi şimdi düzelmiyor silip yukleme ne kelıme neler yaptımknkam yazılıı il tekrar yükle benim arkadaştada olmuştu düzeliyor
Ses kartı dediğin realtek ses sürücüsü değilmi güncel o güncellemıyor daha en guncelı olduqunu söylüyor yukardada guncel olduqunu yazdımses kartını güncelle baskan
Kendi uygulaması yok reis var TUF GAMİNGIN ama kullandıqım modelının yokKulaklık uygulamasına güncelleme gelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?