d3 Σ x2
Süper Üye
Kulaklık açıldıktan sonra iadesi olmazhepsiburada'dan al zaten iade edebiliyorsun sıkıntılı gelirse yollarsın geri.
Trendyol güvenilir değil hocam replika ürün çok fazla var diyelim ki jbl tune 220 satıyo 300 tlden koyuyor fakat kulaklik 600 tl fiyattan anlıyorsun replika olduğunu ama bazıları replikayı orijinal fiyata satiyorhepsiburada, trendyol güvenilir aradığın ürün trendyol var ise daha ucuz olma ihtimali var bir göz atmanı öneririm.
hepsiburadadan al bi sıkıntı olursa iptal edersin sorunsuz şekilde paranı alırsınArkadaşlar bir kulaklık beğendim 2 sitede de var turkcell ve hepsiburada aralarında fiyat farkı çok yok sizce hangi siteden almalıyım iki siteye de sorunsuz güvenilir miyim hepsiburadaya çok güvenmiyorum çünkü alışveriş yapmadım daha önce oradan
trendyol olabilrArkadaşlar bir kulaklık beğendim 2 sitede de var turkcell ve hepsiburada aralarında fiyat farkı çok yok sizce hangi siteden almalıyım iki siteye de sorunsuz güvenilir miyim hepsiburadaya çok güvenmiyorum çünkü alışveriş yapmadım daha önce oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?