⚡️ GAME OVER ⚡️
Onaylı Üye
- Ödüller
- 4
Rampage RM-165 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved Monitör
Rampagenin böyle bir modeli özellikle 165hz seçtim ekran 27 inc olması benim için daha iyi aranızda kullananlar varsa önerir misiniz 60 hz monitörden geçiş yapıcambenim için en iyisi olması gerek bir kere alıyorum ikinci el sorunsuz bir tane buldum 3100 tl anlaştık normal piyasa değeri sıfır 4800 en ucuz sitede.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör
Asus'un böyle bir modeli 165hz oc ile oluyor 144hz aslında monitör çok basit bir işlem ile 165hz oluyor 23.8 inc olması beni üzdü ama ikisi arasında kaldım bu monitörü kullanan ve ikisi arasında önergede bulunabilecek arkadaşlar yardımcı olabilir mi. ikinci el garantili temiz bir tane buldum 2700 tl bununda sıfır fiyatı 3500 tl hangisinin tercih etmeliyim.bu iki monitör arasında gidip geldim aralarında 400 lira gibi bir fark var ikinci el tabi amd açısından FreeSync benim için iyi ikisinde de var siz olsanız hangisini alırsınız veya tercih edebileceğiniz hangisi olur kullanan arkadaşlar destek olursa süper olur yarın ikisinden birini kesin alıcam 60hz monitörde 500fps alsamda oyun akıcı değil bu durum beni rahatsız ediyor artık. iyi bir monitöre geçme vakti geldi. bu arada anakartım h410m s2h v3 bir sıkıntı olur mu destekleme açısından tercihlerinizi bekliyorum teşekkürler. bu arada marka takıntım yok benim için en iyi performans önemli teşekkürler.