Kulaklık BASS Ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Kullanmakta olduğum kulaklık Gamepower Warlord. BASS arttırmak için aşağıdaki screenshot'da kırmızı ile işaretlediğim şekilde ayar çektim. Bu ayar ile oluşan bass'ından aşırı memnunum (kulaklığın dışına dokununca bile titreşim hissediliyor).

Benim öncelikle merak ettiğim, screenshotta görülen ayarlar ile uzun süreli kullanmam kulaklığın hoparlörüne fiziksel hasar verir mi? Mavi karedeki dB ayarı stok olarak 6'daydı, ben de 24'e çekip bir kaç müzik denedim. Bu kısa süreli testte bir problem çıkmadı fakat 24dB haddinden fazla bir değer midir? Ayrıca mavi ile işaretlediğim yerdeki Hz değerini kafama göre arttırabiliyor muyum? Onu denemeye biraz korktum.

Cevaplarınızı beklemekteyim, teşekkürler.

Adsız.png

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kral kulaklıgın cok iyi gendelde ozeligini tarayıcıdan baksan daha iyi olur ama benim düşüncem kullagın daha cok cızırtı gelmesini saglar bence denedin mi bilmniyorum ama denediysen bizimlede paylaş bizde yapalım :)

Üye
5 HİZMET YILI
logitech g230 kulaklığım var windows 10 kullanıcısıyım çok bass vuruyor ayarlardan baktım bass ayarı kapalı başka bi ayarda bulamadım bu bass ı komple nasıl kapatabilirim?

Üye
6 HİZMET YILI
logitech g230 kulaklığım var windows 10 kullanıcısıyım çok bass vuruyor ayarlardan baktım bass ayarı kapalı başka bi ayarda bulamadım bu bass ı komple nasıl kapatabilirim? yardımcı olacak varmı acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
orda verilen değerler sıkıntı olmucak değere kadar veriliyor zaten pronlem olmaz

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hz değerini artırsan tizleşir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bass ayarını arama yerine Ses yazarak cıkan Hoparlor seçeneginin üstüne sag tık özellikler diyerek yapabilirsiniz. Ayar öneremem herkesin zevkli farklıdır :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba bende de gamepower luna vardı benim ayarlarda az çok böyleydi sonra birden kulaklığın sağsından ses gelmemeye
başladı bundan kaynaklımı yere düşmesinden mi oldu bilmiyorum ama bence normal ayarlarında kullanmanı tavsiye ederim
teşekkürler

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sen adamın dibisin ölye bir net geliyor ki ses hasta kaldım tekrar tekrar dinliyorum allah razı olsun cansın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
güzel kulaklık kardeşim fakat sesi biraz kalitesiz verebilir. Kulaklıktan kulaklığada değişir tabii..

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kulaklığın kalitesine uzun zamanda etki edecek ayarları yapmanı yöneticiler zaten engellemiştir o ayarları yapmana izin veriyorlarsa sorun olacağını düşünmüyorum bu ayarları yapmana kulaklık geliştiricileri izin vermiş.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
şuna dikkat edin çok fazla yüksek ses bass falan bunlarda çok dinlerseniz daha sonra ses kartı yanabilir veyatta cızırtılar yapmaya başlayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka fx sound kullanabilirsin youtube üzerinden full indirme linkleri bulabilirsin baya iyi program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...