21 Nis 2024 #1 Gumballyy G Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 3 4 HİZMET YILI Daha düne kadar düzgün çalışan kulaklığımı taktığımda ses bilgisayarın hoparlöründen geliyor, kulaklıktan gelmiyor ve açılan sesler 3 FPS gibi geliyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 21 Nis 2024
Daha düne kadar düzgün çalışan kulaklığımı taktığımda ses bilgisayarın hoparlöründen geliyor, kulaklıktan gelmiyor ve açılan sesler 3 FPS gibi geliyor.
Çözüm G G Gumballyy 21 Nis 2024 yetmhanekundakcisi' Alıntı: Denetim Masası'ndan ses menüsüne gir, ses donanımı olarak kulaklığı seç. Genişletmek için tıklayın ... Öyle seçili zaten. GrowGamer' Alıntı: Uygulaması varsa bir kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Nasıl olduğunu bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı.
yetmhanekundakcisi' Alıntı: Denetim Masası'ndan ses menüsüne gir, ses donanımı olarak kulaklığı seç. Genişletmek için tıklayın ... Öyle seçili zaten. GrowGamer' Alıntı: Uygulaması varsa bir kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Nasıl olduğunu bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı.
21 Nis 2024 #2 yetmhanekundakcisi Y Üye Katılım 19 Nis 2024 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 Ödüller 1 2 HİZMET YILI denetim masasından ses menüsüne gir ses donanımı olarak kulaklığı seç Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Nis 2024 #3 GrowGamer Seçkin Üye Katılım 2 Eyl 2022 Mesajlar 334 Tepki puanı 32 Ödüller 3 3 HİZMET YILI uygulaması varsa bi kontrol edebilir misin? Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Nis 2024 Konuyu başlatan #4 Gumballyy G Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 3 4 HİZMET YILI yetmhanekundakcisi' Alıntı: Denetim Masası'ndan ses menüsüne gir, ses donanımı olarak kulaklığı seç. Genişletmek için tıklayın ... Öyle seçili zaten. GrowGamer' Alıntı: Uygulaması varsa bir kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Nasıl olduğunu bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı. Moderatörün son düzenlenenleri: 21 Nis 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
yetmhanekundakcisi' Alıntı: Denetim Masası'ndan ses menüsüne gir, ses donanımı olarak kulaklığı seç. Genişletmek için tıklayın ... Öyle seçili zaten. GrowGamer' Alıntı: Uygulaması varsa bir kontrol edebilir misin? Genişletmek için tıklayın ... Nasıl olduğunu bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı.
21 Nis 2024 #5 GrowGamer Seçkin Üye Katılım 2 Eyl 2022 Mesajlar 334 Tepki puanı 32 Ödüller 3 3 HİZMET YILI Gumballyy' Alıntı: öyle seçili zaten nasıl bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı Genişletmek için tıklayın ... düzeldi mi yani sorun? Oyla 0 Olumsuz oyla
Gumballyy' Alıntı: öyle seçili zaten nasıl bilmiyorum ama aygıtlardan kulaklığı kaldırınca kulaklıktan ses gelmeye başladı Genişletmek için tıklayın ... düzeldi mi yani sorun?
21 Nis 2024 Konuyu başlatan #6 Gumballyy G Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 3 4 HİZMET YILI evet Oyla 0 Olumsuz oyla