Kulaklık çıkart tak yapınca algılanmamaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Başlıkta da okuduğunuz gibi kulaklığı çıkart tak yaptığımda ses vermemeye başladı. İşin komik yanı algılamıyor desem de kulaklığın ışıkları yanmakta. Çoğu yöntemi denedim işe yaramadı çözen varsa nasıl çözdüğünü anlatsın lütfen

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
kardeş kulaklığını başka bir girişte denedinmi yada kullandığın girişe başka bi kulaklık tak çalışıyorsa sorun kulaklıktadır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bendede başka birkaç bilgisayrda denedim ayrıca 7.1 jak girişini başka bi yere takarsan da böyle olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
kardeş kulaklığını başka bir girişte denedinmi yada kullandığın girişe başka bi kulaklık tak çalışıyorsa sorun kulaklıktadır
Tabi ki denedim
Post automatically merged:

Arkadaşlar ön porttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün oraya flash bellek taktım çıkartıp başka bilgisayara taktığımda o da algılanmamaya başladı :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Başlıkta da okuduğunuz gibi kulaklığı çıkart tak yaptığımda ses vermemeye başladı. İşin komik yanı algılamıyor desem de kulaklığın ışıkları yanmakta. Çoğu yöntemi denedim işe yaramadı çözen varsa nasıl çözdüğünü anlatsın lütfen
eğer bir oyun açıkken yaparsan bazı oyunlarda oluyor o sıkıntı örneğin pung csgo gibi benimde başıma geldi. oyunu kapatıp aç düzeliyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ışıklarının yanması çalışıyor anlamına gelmıyor ama sen soketı elınle bıraz ezıp de takmayı dene duzelırse ne ala yoksa kulaklık gg hacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...