19 Şub 2018 #1 Evold E Süper Üye Katılım 16 Ara 2017 Mesajlar 1,178 Tepki puanı 433 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Ben geçenlerde yeni bir kulaklık aldım fakat kulaklıkta 2 tane jak var kulaklık ve mikrofon için laptop da ise 1 tane jak girişi var ne yapabilirim nasıl kulaklığın mikrofonunu kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler
Ben geçenlerde yeni bir kulaklık aldım fakat kulaklıkta 2 tane jak var kulaklık ve mikrofon için laptop da ise 1 tane jak girişi var ne yapabilirim nasıl kulaklığın mikrofonunu kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler
19 Şub 2018 Admin #2 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu tarz bir ürün alarak sorunu halledebilirsin. edit jaka göre ve kafana göre ürünü kendin seçersin benim attığım sadece örnek amaçlı Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu tarz bir ürün alarak sorunu halledebilirsin. edit jaka göre ve kafana göre ürünü kendin seçersin benim attığım sadece örnek amaçlı