james donkey 710 711 712 surumlerınde gercek 7.1 yoktur kardesım bende 711 var memnunum amajames donkey 710
Fikrin için teşekkür ederim 712 düşünebilirim,710 yerinejames donkey 710
İkinci el'e girmek istemiyorum sıfır max 500 tl zaten 350 tl gözden çıkarttıkdan sonra 500 tl de verilir fakat şuan o kadar bütcem yok teşekkür ederim güzel fikrin içinİkinci el temiz uygun fiyata steelseries arctic 3 7.1 bulabilirsin tavsiye ederim dostum
Artemis'den sonra en çok tutulan ürün g430 zannedersem vatan pc de vardı dikkati çekmişti fakat mikron olayını sevmemiştim kırılgan duruyorduİkinci ele bulaşmanı hiç önermem hele de böyle bir zamanda. Logitech G230-G430 önerebilirim. Fakat piyasada stok durumu nedir hiç bilmiyorum. Deneyimledim sadece.
Gaming Kulaklıktan bahsetmiştim ama teşekkür ederim yine deIphone'un kulaklığını kullanıyorum. Gayet memnunum.
Bana kalırsa mikrofona çok önem verme. Sağlamlığı seni kuşkulandırıyorsa bir süre dikkatli kullan ve daha sonra harici bir mikrofon al.Artemis'den sonra en çok tutulan ürün g430 zannedersem vatan pc de vardı dikkati çekmişti fakat mikron olayını sevmemiştim kırılgan duruyordu
Şimdi inceledim fiyatına göre güzel duruyor başarılı bir iş olmuş düşüneceğimJames Donkey 710 kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar bende sipariş verdim.
G430-james donkey 710-712 serisi arasında karar kılmam gerekecektirBana kalırsa mikrofona çok önem verme. Sağlamlığı seni kuşkulandırıyorsa bir süre dikkatli kullan ve daha sonra harici bir mikrofon al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?