Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corsair hs50 pro , hyperx cloud stringer core 7.1 , razer blackshark v2 x ya da corsair void elite tercih edebilirsin şimdiden hayırlı olsun iyi forumlar
Selam kardesım merhaba sana önerecegım 5 adet kulaklık vardır bunlardan vazgecme bende hepsıde var kullanıyorum bende bıraz kulaklık hobısı var ses kasmak ıstıyorsan sıddetle önerıyorum sana pısman olmazsın bunların hepsı 50mm Neodimyum sürücülere yer vermektedır ve usb gırıslıdır bana deme sakın bunlardan hangısını alayım dıye bunların hangısını alırsan al fark etmez ben sadece sana en guzel kulaklıkları önerıyorum ses kalıtesı mukemmel al keyfıne bak hayırlı bayramlar guzel kardesım
1 Gamepower Medusa 7.1 ses kasabılırsın fıyatı 280 ıle 300 tl arası
2 Rampage RGW9 Comfort 7.1 Ses kasabılırsın cok dayanıklı RGW9 koblo ıle korunuyor 260 ıle 350 arası
3 Rampage Miracle-X2 Plus RGB 7.1 Miracle RGB renklı modelıdır ses kasarsın fıyatı 200 ıle 270 tl arası
4 James Donkey 710 7.1 ayrıyetten dahılı mıkrofona sahıptır ses kasabılırsın fıyatı 360 ıle 400 arası
5 GameBooster H12 Rebel RGB 7.1 7 farklı RGB reklıdır ses kasabılırsın fıyatı 200 ıle 300 tl arası
şuan kulladığı nette 200 tl civarı gayet verimli performans aldığım rampage tornado x7 serisi var ve öncekilerine göre oyuncuların şikayetleri baya giderilmiş örnek kulakları çok ağrı ve başada ağrı vuruyordu ağrılıktan dolayı hafifletilmiş ve dısarı ses ve kulaklık pamukları iyileştirmiş olup ses hislerini güçlendirilecek şekilde iyi yapılmış 1 senedir kullanarak tecrübemi göre yazıyorum
Rampage'in bütçene uygun neredeyse her kulaklığını alabilirsin bildiğim kadarıyla 7.1 var hepsinde gayette güzel hor kullanmadığın sürece seni uzun süre götürür