- Yasaklandı
Banlı Üye
300-400'e kadar bütçem var bu fiyatlara iyi bir performans verecek ve uzun süre gidecek kulaklık önerisi lazım.
razer blackshark öneririm ama birçok kişide cızırtı sıkıntısı yapmış bende yapmadı şahsen300-400'e kadar bütçem var bu fiyatlara iyi bir performans verecek ve uzun süre gidecek kulaklık önerisi lazım.
Fiyata göre çok iyi gözüküyor performansı yakın sağlam ses kasabiliyor musun ? Valorantda vs.james donkey 711 siyah 7.1 surround gaming kulaklık önerebilirim kendim kullanıyorum ve çok memnunum mikrofonu felan çok güzel fiyatı 330tl 3 yıldır kullanıyorum bir sorunda yasamadim
kanka kablolu kablosuz ?300-400'e kadar bütçem var bu fiyatlara iyi bir performans verecek ve uzun süre gidecek kulaklık önerisi lazım.
Evet valoda oynarken güzel ses veriyorFiyata göre çok iyi gözüküyor performansı yakın sağlam ses kasabiliyor musun ? Valorantda vs.
7.1 ses kalitesi kulaklıklar 700 800 tlden başlıyor1 sene önce kulaklığım bozukduğu için internet sitelerinden kulaklıklara bakıyordum 300 400 hatta 500 tl lik kulaklıklar şimdi en az 1000tl olmuş. Kaliteli kulaklık almak istiyorsanız bütçenizi arttırmalısınız. Ama yinede 300 400 tl bandında da güzel kulaklıklsr bulabilirsiniz.