kulaklık dışı knkKnk Nasıl Bir Kulaklık Arıyorsun Kulaklık İçimi Dışımı Ona Göre Yardımcı Olayım
yalnız 100 tl civarında biraz pahalı gelebılır hem ses bassları cok ıyı deıl sesı dısarıya cok verıyor yınede sana kalmıs dostum alıcı sensın urun yorumlarına bakarak alabılırsın fena degıl 99.tl goreSnopy Rampage Sn-R9 o fiyata alıcağın en iyi kulaklıklardan biri
ben zamanında 80 tl ye almıştım 150 tl olmuş kaç yıl dlu bilemedim şimdi ama kalitesi hala ilk gün gibi sadece derisisinde çatlamalar var ama yıttılsada önemli değil altında yumuiak sünger varkulaklık dışı knk
Kulaklığın fiyatı 70 tl. O fiyata alıcağın bir kulaklıktan pek bir performans beklenmemeliyalnız 100 tl civarında biraz pahalı gelebılır hem ses bassları cok ıyı deıl sesı dısarıya cok verıyor yınede sana kalmıs dostum alıcı sensın urun yorumlarına bakarak alabılırsın fena degıl 99.tl gore![]()
bu arada kucuk problemler yasamıs arkadas onlarıda sana soylemıs oldu bu sayede onerdıgı urunun gozden gecırmıssındır umarımd
ben zamanında 80 tl ye almıştım 150 tl olmuş kaç yıl dlu bilemedim şimdi ama kalitesi hala ilk gün gibi sadece derisisinde çatlamalar var ama yıttılsada önemli değil altında yumuiak sünger var![]()
en kötü sn r7 mesh de var plus versiyonuna nazaran 7.1 yok ama onuda test ettim gayet kaliteli bence alırken en iyisini almak en mantıklısı hiç sorun yaşamadımbu arada kucuk problemler yasamıs arkadas onlarıda sana soylemıs oldu bu sayede onerdıgı urunun gozden gecırmıssındır umarım![]()
snopy sn 880050-80 TL arası kulaklık öneriniz varmı ?
Polosmart FS26 iyidir50-80 TL arası kulaklık öneriniz varmı ?
kardeşim ben onikuma k8 aldım çok memnunum + 100 tl çok bi fiyat değil50-80 TL arası kulaklık öneriniz varmı ?