İyi akşamlar arkadaşlar ben son bir haftadır kulaklık bakınıyorum 1000 liraya kadar kulaklık arıyorum. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi sağlam olursa gerçekten çok sevinirim çünkü aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.
uzun süre kullandım ve bu kullanımımdan o kadar memnun kaldım ki tam bir fiyat performans canavarıydı ben aldığımda 200-300lira bandıyda şuan biraz daha pahalılaşmış ama hala güzel bir kulaklıktır öneririm
o butcede cok kaliteli bir sey bulman olasi degil gibi. dusuk butcelerde anker'in kaliteli kulakliklari var. biraz daha yukselebilirsen hyperx modellerine de bakabilirsin, mikrofonlari cok kaliteli olmasa da sesler oyun icin iyi, muzik ve film icin de gayet yeterli.
GamePower 7.1 kizaru eski modelleri gibi dışarıya ses vermiyor ve dışardan ses almıyor bence tambir fiyat performans ürünü mikrofonumdada gayet net bir ses veriyorum. Tavsiye ederim
İyi akşamlar arkadaşlar ben son bir haftadır kulaklık bakınıyorum 1000 liraya kadar kulaklık arıyorum. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi sağlam olursa gerçekten çok sevinirim çünkü aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.
Bu fiyata gamepower fujini alabilirsin gerçekten çok güzel kulaklıktır ses seviyesi olsun sürücüleri olsun mikrofon kalitesi desen o da üst düzey sayılabilecek seviyede kesinlikle öneririm paranın hakkını veriyosun youtube'dan incelemelerine bakabilirsin kulaklığın
Bende KZ kulaklık var hocam müzikle uğraşırken bu kulaklığı kullanıyordum fakat çok baydı kulaklarım çok ağrımaya başladı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum