Kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1200
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/
bu benim sayfam bir sürü kulaklik var her bütceye uygun mesela
  1. Sony WH-CH710N: Bu kablosuz kulaklık, gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor. Uzun pil ömrü, rahat tasarım ve iyi ses kalitesi sunar.
  2. JBL Club 950NC: JBL markasının popüler bir modeli olan Club 950NC, gürültü engelleme, kablosuz bağlantı ve etkileyici bas tepkisi gibi özellikler sunar.
  3. Sennheiser HD 450BT: Sennheiser'ın HD serisine ait bu kulaklık, kablosuz bağlantı, gürültü engelleme ve yüksek ses kalitesiyle öne çıkıyor. Aynı zamanda pil ömrü de oldukça iyidir.
  4. Audio-Technica ATH-M50xBT: Bu kulaklık, stüdyo kalitesinde ses sunan ve kablolu/kablosuz kullanım seçenekleri sunan bir modeldir. Yüksek ses netliği ve güçlü bas tepkisi ile bilinir.
  5. Bose QuietComfort 35 II: Kulaklık pazarının önde gelen markalarından biri olan Bose'un bu modeli, yüksek kaliteli ses, gürültü engelleme ve rahat bir tasarım sunar. Bluetooth bağlantısı ve uzun pil ömrüyle de öne çıkar.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gamepower fujin önerebilirim ses sürücüleri çok iyi bası tizi güzel veriyor mikrofon olarakta kaliteli bütçene göre de uyumlu fiyat performans bir ürün tavsiye ederim kesinlikle
knk cok iyi öneri ama bu çok ışıklı be. benim oğlan parçalar bunu renklerine bakıp :D
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
steelseries Arctic Nova 1. Kendim de aynısından kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.
bu güzele benziyon ped'leride bez gibi duruyor. listeme ekledim biraz araştırıcam. teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben gamepower kullanıyorum 3 4 yıldır gayette memnunum valla

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
corsair void elite rgb 7.1 surround ses kalitesi çok iyi piyasaya göre f/p anlamında mükemmel bir tercih olacaktır senin için

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu Fiyatlara Artık Bu Markalara Kadar Düştük Ama Bence Kalite Olarak Gayet İyi Parasını Verip Pişman Olacağın Bir Kulaklık Değil

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
james iyidir kulağı yormaz güzel ses çıkışı

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
blackshark v2 x al geç bu bütçede daha iyisi yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
knk cok iyi öneri ama bu çok ışıklı be. benim oğlan parçalar bunu renklerine bakıp :D
Post automatically merged:

bu güzele benziyon ped'leride bez gibi duruyor. listeme ekledim biraz araştırıcam. teşekkürler
Yazılımından sanırsam o ışıkları kapatabiliyorsun diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

JBL Tune 660BT bunu öneririm dostum bende de var gayet de memnunum fiyatı biraz fazla fakat fiyat performans olarak güzel bir kulaklıktır​

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gamepower mei 7.1

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben rampage k45 orbit kullanıyom ucuz ve gayet güzel tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gamepower medusa kullanıyorum 3 senedir mikrofonu fiyat bandına göre çok iyi ayrıca sesleri de güzel veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...