Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
nasıl edecemKulaklığın yazılımı var mı diye kontrol edebilirsin hocam
artı ve eksi tuslarına basarak yada o terkerlegı eksıye yada artıya cevirerekArkadaşlar kulaklık aldım onikuma k10 pro güzel bir kulaklık oyunlarda falan gayet başaırılı ama kulaklığın sesi düşük oyunlarda video müziklerde falan bunu nasıl yükseltirim ses ayarlarını falan kurcaladım windows 10 da ama hepsi yüksekte.
Letasoft sound booster uygulamasını indirebilirsinArkadaşlar kulaklık aldım onikuma k10 pro güzel bir kulaklık oyunlarda falan gayet başaırılı ama kulaklığın sesi düşük oyunlarda video müziklerde falan bunu nasıl yükseltirim ses ayarlarını falan kurcaladım windows 10 da ama hepsi yüksekte.
Cihazınızın Ayarlar uygulamasını aç erişilebilirlik ses Yükseltici. ses yükseltici'yi aç seçeneğine dokun.Arkadaşlar kulaklık aldım onikuma k10 pro güzel bir kulaklık oyunlarda falan gayet başaırılı ama kulaklığın sesi düşük oyunlarda video müziklerde falan bunu nasıl yükseltirim ses ayarlarını falan kurcaladım windows 10 da ama hepsi yüksekte.
bass boost yükle kanka kullanması da çok sağlamArkadaşlar kulaklık aldım onikuma k10 pro güzel bir kulaklık oyunlarda falan gayet başaırılı ama kulaklığın sesi düşük oyunlarda video müziklerde falan bunu nasıl yükseltirim ses ayarlarını falan kurcaladım windows 10 da ama hepsi yüksekte.
Hocam kulaklığın markasını yazın ve yanına da software yazın bakalım çıkacak mınasıl edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?