Kulaklık sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhabalar mh ailesi
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s kualklıgım var ve gayette guzel calısıyordu fakat son gün kullandım şarja taktım ve cıkardım
sabah elıme alınca sağda herhangi bir ses sorunu yokken soldan cok ve cok az ses gelıyor ne yaptıysam olmadı hard reset reset fabrıka ayarları vs vs .
Bu sorunla karşılasan var mı varsa da yardımcı olursa cok memnun kalırım.
(konuyu yanlış yerde açtıysam kusura b

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
belirtttiğim gibi herşeyi yaptım fakat sorun hala aynı soldan az ses geliyor ses düzeyleri full fakat gene sol dan kısık ses gelıyor
Bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsin bu noktada genelde bağlantında sıkıntı olması durumda birinden az gelmesi çok yaygın sorundur ddostum

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsin bu noktada genelde bağlantında sıkıntı olması durumda birinden az gelmesi çok yaygın sorundur ddostum
bağlantı sorunu yaşadıgımı sanmıyorum baglanacagım cıhazda dırek bth acmam yeterlı tek sorun sol dan cok az ses gelıyor sagdan bangır bangır gelıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bağlantı sorunu yaşadıgımı sanmıyorum baglanacagım cıhazda dırek bth acmam yeterlı tek sorun sol dan cok az ses gelıyor sagdan bangır bangır gelıyor
Tamam işte bir noktada ayalarında sorun olabilir genel anlamda birini şarjı daha az olabilir ayarları noktasında bağlantı kurduğun cihazda frekans az veriyor olabilir hepsi bir sorun yada kulaklığına su girmiş de olabilir terden ötürü hepsi etken ancak dediğim gibi gelen problem bu yönde

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tamam işte bir noktada ayalarında sorun olabilir genel anlamda birini şarjı daha az olabilir ayarları noktasında bağlantı kurduğun cihazda frekans az veriyor olabilir hepsi bir sorun yada kulaklığına su girmiş de olabilir terden ötürü hepsi etken ancak dediğim gibi gelen problem bu yönde
tamirciye fln goturmek mantıklımı yoksa rafa mı kaldırayım ?

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sen iyisi telefoncuya falan götür tamir için sorunu en iyi o söyler ve ne yapılacağını sana

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk telciye götür boşuna uğraşma mesela benimde bilgisayar kulakligin mici bozuk sanıyodum götürdüm değilmiş mic giriş yeri bozukmuş :S

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhabalar mh ailesi
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s kualklıgım var ve gayette guzel calısıyordu fakat son gün kullandım şarja taktım ve cıkardım
sabah elıme alınca sağda herhangi bir ses sorunu yokken soldan cok ve cok az ses gelıyor ne yaptıysam olmadı hard reset reset fabrıka ayarları vs vs .
aga Şarja tak bluetoth kapat aç cihaz bul seçenieğinden tekrar yap olması gerek

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende xiaomi kulaklık vardı 6-7 ay kullandım sonra swnin dediğin gibi oldu acaba donanımsal bir problem mi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
benimde vardı fakat güncellemelerden kaynaykılydı güncellemeleri denetlermisin

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kulaklıkların birbiriyle eşleştirilmesini bitirip tekrar eşleştirirsen düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhabalar mh ailesi
Bağlantı Sorunu Olabilir
Giriş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga teknik servise göndermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu tarz kompakt ürünler bozulduğu zaman garantisi yoksa çoğunlukla çöp oluyor. Küçük olduğu için standart tamirciler tamir edemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...