Kulaklık tavsiye - öneri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi günler hocalar, max 350 tl uzun ömürlü ses ve mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık almayı düşünüyorum. Ses kartım yok MSI H110 M PRO-VD anakartım var. Şuan rampage sn r-10 kullanıyorum sesi ve mikrofonu kısık olduğu için pişman oldum. Gönül ister razer olsun ama asgari ücretle bu mümkün değil. Eğer bu fiyatlarda ki ürünler uzun ömürlü(ort. 5-6 yıl) değilse hiç alma deyin. Bozulana kadar elimdekiyle idare edeyim. Çünkü maddiyat olmadığından uzun bi süre tekrar kulaklık almak istemiyorum. 30 marttan önce almayı düşünüyorum.
Teşekkürler.

Edit: Oyuncu kulaklığı almak istiyorum.

Son düzenleme:
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pahalı bir kulaklık alacagına daha uzuc bir kulaklık almanı öneririm çünkü 350 tl verdiğin kulakklıgın bozulmasıda can yakar yani o yüzden kaliteli ucuz bir kulaklık almanı tavsiye ederim bozukdugunda değiştirsin zaten

öneri :
Goldmaster Optimus

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pahalı bir kulaklık alacagına daha uzuc bir kulaklık almanı öneririm çünkü 350 tl verdiğin kulakklıgın bozulmasıda can yakar yani o yüzden kaliteli ucuz bir kulaklık almanı tavsiye ederim bozukdugunda değiştirsin zaten

öneri :
Goldmaster Optimus

Okumadan yazmışsınız ama yinede teşekkürler.

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
birde anakartın ses kartı çok iyideil gibi h110m pro-vd çok iyi bir anakart deil ses kartı al daha iyi olur birde D:

Üye
7 HİZMET YILI
Yeni kulaklık alıcaksan ilk önce ucuz al ucuz kulaklık bozulmassa,pahalı kulaklık al.
Post automatically merged:

Birde unutma Anakart gerçekten kötü yeni anakart ve ses kartı alman gerekir. Öneririm.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Steel series raw bence fiyat performans kulaklığı ışık mışık yok dikkat çekmiyo parlaklık yapmıyo ses kalitesi iyi bence kullan

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
steelseries veya logitech ürünlerine bakabilirsininiz, hyperx biraz pahalı ama ses kaliteside yeterli

Öneri : Logitech G231 Gaming Headset

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2. El Hyperx Cloud II al bro. 1 Senedir kullanıyorum hayatımda bu kadar konforlu iyi ses kalitesi verip bulut kadar hafif olan bişey görmedim.
Eğer 2. el almam dersen game power öneririm.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Logitech g230 veya g231 alabilirsin. g230 üretimi devam ediyor mu bilmiyorum. Ama kesinlikle 230 ve 231 çok iyi fiyat performansta. 4yıldır kullanıyorum bebek gibi devam ediyor. Ses kaliteside çok iyi. Dikkat etmen gereken bi nokta varsa eğer oda bence Kulaklıkta mikrofon bağlantısına dikkat et bozulduğunda en azından yaptırılabilir mikrofon olsun. Hyperx bazı modellerinde mikrofon direk değişmek zorunda kalıyor oda olmayınca yeni kulaklık almak zorunda kalınıyor. Kulaklıklar genelde darbe almadan bozulmaz ama mikrofonları bozulabiliyor. O yüzden önceliğin mikrofon detayı olsun. Önerim g230, g231

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...