Çözüldü kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beyler benim kulaklığımın sesgiriş kısmı koptu tamir olmuyor 2 yere gittim 2 side yapmıyor şuan kulaklığı mikrofon olarak kullanıyorum acaba mikrofonu ses ile yer değiştirme yolu var mıdır
yani mikrofon aslında ses olacak ses olan yerde mikrofon olacak

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öyle olmaması lazım knk. En temizi internetten uygun fiyatlı bir kulaklık alman olacaktır.

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
mic yerini ses ile değiştiremezsin dostum mic bölümünü mic için kullanırsın sadece kullandığın kulaklık 3.5 mm jak girişli kulak üstü kulaklık mı ?
normal telefon kulaklığı ise olmaz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kulaklık tipi hatta model söylesen yardımcı olacak insanlar çıkar bu şekilde çok zor. Kulaklığın jak bölümünden mi kopmuş kablo , kulaklık kısmından mı?

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Yeni kulaklık bakmanı öneriyorum, maalesef eski kulaklığın ömrünün sonuna gelmiş daha fazla para harcamanın manası yok.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bunun çözümü direk yeni bir kulaklık almandır
:)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani malesef yeni kulaklık alman lazım ama şuan da piyasada 500 tl ye bile adam akıllı zor nadir kulaklık bulunuyor hepsi sıkıntılı ürün

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
beyler benim kulaklığımın sesgiriş kısmı koptu tamir olmuyor 2 yere gittim 2 side yapmıyor şuan kulaklığı mikrofon olarak kullanıyorum acaba mikrofonu ses ile yer değiştirme yolu var mıdır
Değişmez dostum yeni kulaklık almalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
öyle bişey yapamazsın maalesef yeni kulaklık almak zorundasın eğerki bütcen iyiyse bende şuan rampage r36 drop var gayet iyi bir kulaklık alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mic yerini ses ile değiştiremezsin dostum mic bölümünü mic için kullanırsın sadece kullandığın kulaklık 3.5 mm jak girişli kulak üstü kulaklık mı ?
normal telefon kulaklığı ise olmaz
300 TL lik rampage oyuncu kulaklığı diyim Jack girişi koptu
Post automatically merged:

Kulaklık tipi hatta model söylesen yardımcı olacak insanlar çıkar bu şekilde çok zor. Kulaklığın jak bölümünden mi kopmuş kablo , kulaklık kısmından mı?
Jack girişi koptu kanki oyuncu kulaklığı yazmakla uğraşmayım rampage yani tamir olabilme ihtimali var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...