Yok Denemedim Ama Denesemde Olmaz Kulaklığın Kablolarına Ellediğimde Konuştuğumda Ses Gidiyorfarklı bir kulaklık ile denedin mi veya kulaklığı farklı bir cihazda telefon vs. gibi
Dene Bir Kulaklıkta Sorun Var GibiYok Denemedim Ama Denesemde Olmaz Kulaklığın Kablolarına Ellediğimde Konuştuğumda Ses Gidiyor
Denedim Şuanda Yinede Aynı Kulaklığın Kablolarına Elliyorum Önce Bi Cızırtı Sonra Arkadaşlarla Konuşurken Kablolara Ellediğimde Sesim Arkilerime GitmiyorDene Bir Kulaklıkta Sorun Var Gibi
Denedim Şuanda Yinede Aynı Kulaklığın Kablolarına Elliyorum Önce Bi Cızırtı Sonra Arkadaşlarla Konuşurken Kablolara Ellediğimde Sesim Arkilerime Gitmiyor
Ama Video İZLERKEN Ses Geliyor Sadece Konuşmak İçinKulaklığın Hakkı Rahmetine Kavuşmuş Kardeşim Yenisini Al Bir Tane kaliteli
Mikrofonda Sorun Vardır = Yine KulaklıkAma Video İZLERKEN Ses Geliyor Sadece Konuşmak İçin
Bencede Ama Nasıl Düzelticem Bilmiyorumİçindeki kabloları temas etmiyor olabilir
Düzeltmek çok zor 170 tl ye kulaklık almıştım kapıya sıkıştı aynı böyle temassızlık oldu. 3-5 telefoncuya götürdüm hiçbiri olumlu bakmadı yapamam dedi . evde kendim yapmaya çalıştım lehimle falan ama çok zor bir iş... kulaklığın içindeki kabloların üstünde bir madde var onu eritmen lazım . çakmakla eritiyorsun ama öyle oluncada içindeki bakır tel zarar görüyor 3-4 saat uğraşmıştım ama olmadı .. (özet = çöpe at yenisini al)Bencede Ama Nasıl Düzelticem Bilmiyorum
Ya Bu Otobüs Kartı Dolduran Yerler Var Böle Kablo Falan Satıyolar Onlara Götürsem YaparlarmıDüzeltmek çok zor 170 tl ye kulaklık almıştım kapıya sıkıştı aynı böyle temassızlık oldu. 3-5 telefoncuya götürdüm hiçbiri olumlu bakmadı yapamam dedi . evde kendim yapmaya çalıştım lehimle falan ama çok zor bir iş... kulaklığın içindeki kabloların üstünde bir madde var onu eritmen lazım . çakmakla eritiyorsun ama öyle oluncada içindeki bakır tel zarar görüyor 3-4 saat uğraşmıştım ama olmadı .. (özet = çöpe at yenisini al)
tamir etmeye çalışma boşuna zaten eski performansı alamazsın o kulaklıktanYa Bu Otobüs Kartı Dolduran Yerler Var Böle Kablo Falan Satıyolar Onlara Götürsem Yaparlarmı
1 Dolar = 4,49589749 Türk LirasıBence uğraşma belli ki bir sıkıntısı var yenisini al
Sonuna kadar Atatürk !!!1 Dolar = 4,49589749 Türk Lirası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?