Kulaklıktan karşıya siren sesi gibi bir ses gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Rampage Miracle X4 model kulaklığım var. Herşey güzel ses kalitesi olsun mikrofon kayıt kalitesi olsun o fiyatlara harika kulaklık ama çözemediğim birşey var. Arkadaşlarla oyun oynarken konuşuyoruz ve benden karşıya siren sesi gibi garip ses gidiyor çok yüksek sesle hemde. Bende hangi ses olduğunu anladım ama tarif etmesi zor. Sessiz bir ortamda kulaklıkla hiçbir şey dinlemezken çok düşük frekansta o siren sesini duyuyorum. Donanımsal bir arızasımı var şayet varsa bana neden gelmiyor bu kadar yüksek bu ses.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
siren sesi diyince güldüm biraz allah affetsin. aga büyük ihtimalle kulaklıkta bir arıza vardır teknik destek ya da teknik yardım ekibine mail yoluyla ulaş

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Büyük İhtimalle İçerdeki Kablo Arızalanmıştır Teknik Destekten Birisine Sor Olmadı Eğer Anlıyosan Bu İşlerden İçini Açıp Bi Bak Sıkışan Zarar Gören Kablo Varmı Diye

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
windows ses onarım yapa bilirsin sistedem sorun varsa onarır eğer siren sesi geliyorsa ahahaha. dikkatli ol kulaklıkta sorun olmasın : D

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş bence servise geri gönder bi baksınlar. En kötü kulaklığı değiştirirler.

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bende forte-y modeli var hiçbir sorun yaşamadım ses konusunda da gayet iyi servise göndermen senin için iyi olur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
realtek programında mikrofon dp ayarı var o yükselmiş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aga benimde mikrofonlu webcamim vardı kasanın üstüne koyardım ben duymazdım fakat karşıya giden seste kasanın fanlarının sesi olurdu belki mikrofonunda dış ses ayarı açıktır ben kapattım düzeldi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kulaklık bozuktur,jak kısımları dandik oluyor ondandır.
iade et gitsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kabloda ezilme olmuş olabilir veya jak girişi bozulmuştur su falan dökültüyse bi içini aç bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kablo bağlantınla ve ya mikrofonunla alakalı bir sorun vardır.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
En iyisi garantiye göndermek. Yeni sayılır zaten birkaç aylık ürün.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Rampage Miracle X4 model kulaklığım var. Herşey güzel ses kalitesi olsun mikrofon kayıt kalitesi olsun o fiyatlara harika kulaklık ama çözemediğim birşey var. Arkadaşlarla oyun oynarken konuşuyoruz ve benden karşıya siren sesi gibi garip ses gidiyor çok yüksek sesle hemde. Bende hangi ses olduğunu anladım ama tarif etmesi zor. Sessiz bir ortamda kulaklıkla hiçbir şey dinlemezken çok düşük frekansta o siren sesini duyuyorum. Donanımsal bir arızasımı var şayet varsa bana neden gelmiyor bu kadar yüksek bu ses.
ses efekti kısmından hoperlöre gel sadece en üsttekini fulle alttakilerini kapat düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yankı yapıyor olabilir kulakılktan mikrofona ses arkadaşına giden seste sana geleceği için sonra senin kulaklığından arkadaşından gelen ses yine mikrofona sonra arkadaşına giden ses senin kulaklığa sonra yine mikrofona derken yankı oluyo bu sayede frekanslar karışınca o ses çıkabiliyo eğer böyle ise ya düzgün pad li kulaklık al yada mikrofonu değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...