Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hesabımı baya önce açtım ancak kullanacağımı düşünmüyordum bu aralar kullanıyorum ve kullanıcı adım beni rahatsız ediyor değiştirme şansımız var mı ?
Elbette kullanıcı adı değiştirme şansınız var ancak ilk öncelikle "Seçkin üye" olmalısınız. Olduktan sonra nickname değiştirme hakkı geliyor. Kısacası seçkin üye olmadan değiştiremezsiniz. Locked.
Profil bilgilerine girip kullanıcı bilgilerin orada gözükür dostum kişisel detaylara girdiğinde isminin yanında değiştirme tuşu var oraya basarak değiştirebilirim yalnız isin değiştirme hakkın varsa ismini değiştirebilirsin sadece
Profiline tıklıyıp kişisel detaylara tıkladıktan sonra isim değiştirme yerine gel isim değiştirme hakkı kazanmak için Seçkin Üye olman gerekiyor, isim değiştiğindede 1 yıl sonra tekrar değiştirme hakkı doğuyor.
Elbette kullanıcı adı değiştirme şansınız var ancak ilk öncelikle "Seçkin üye" olmalısınız. Olduktan sonra nickname değiştirme hakkı geliyor. Kısacası seçkin üye olmadan değiştiremezsiniz. Locked.