Kullanıcı adını değiştirme üye gruplarına tekrardan eklenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Eskiden kullanıcı adımızı değiştirmemiz için 1 adet hakkımız vardı ve sanırım sonrasında sadece Donator rankına sahip olan kişilere verildi. İsim değiştirme özelliği geri kalan üye grupları için tekrar gelecek mi? Neden kaldırıldığına dair zaten bir bilgim yok acaba bir sorun mu teşkil ediyordu da bu yüzden sınırlı tutuldu, çoğu kişi bundan muzdarip.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bence Kolay kolay değişmez.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar

Eskiden kullanıcı adımızı değiştirmemiz için 1 adet hakkımız vardı ve sanırım sonrasında sadece Donator rankına sahip olan kişilere verildi. İsim değiştirme özelliği geri kalan üye grupları için tekrar gelecek mi? Neden kaldırıldığına dair zaten bir bilgim yok acaba bir sorun mu teşkil ediyordu da bu yüzden sınırlı tutuldu, çoğu kişi bundan muzdarip.
Bir isimle birşey yazan sonrasında isim değiştirerek yetkililere karşı olmasada bize karşı kendini kamufle edebilir o yüzdendir büyük ihtimalle

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1 Sene önce değiştirdim ben neden kaldırılmıs bilmiyorum ama bende öyle bi secenek vardı kullanıcı ayarları kısmında

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İsim değiştirme özelliğinde bir değişiklik olmayacak. Donator rankına sahip olan üyeler isim değiştirme hakkını sahip olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...