Build'lenmiş yazılıma kod kısmında müdahale etmek mümkün değil. O kısmı yazılımı yapan kişinin düzenlemesi muhtemel.Programı yazan ben değilim ben satın aldım.Satın aldıkdan sonra bir kaç program daha araştırdım ancak bulut tabanlı olsaymış daha iyi olurmuş dedim.O yüzden öyle birşey söz konusu mu sizce?
Bilgisi olan lazım.Bilgisiz her zaman bilgisizdir.bilgim yok malesef reis
Programı yazan ben değilim ben satın aldım.Satın aldıkdan sonra bir kaç program daha araştırdım ancak bulut tabanlı olsaymış daha iyi olurmuş dedim.O yüzden öyle birşey söz konusu mu sizce?Nasıl bulut tabanlıya çevirmekden bahsediyorsun? Yazılımı yazan senmisin önce bunun bilgisi lazım daha sonra ise bulut tabanlı çalışmasının olayını kısaca açıklayayım database olayı ile akalı durum.
Build'lenmiş yazılıma kod kısmında müdahale etmek mümkün değil. O kısmı yazılımı yapan kişinin düzenlemesi muhtemel.Programı yazan ben değilim ben satın aldım.Satın aldıkdan sonra bir kaç program daha araştırdım ancak bulut tabanlı olsaymış daha iyi olurmuş dedim.O yüzden öyle birşey söz konusu mu sizce?
Yani linsanslı şekilde kimden aldıysam ona mı başvurmamı öneriyorsunuz ?Build'lenmiş yazılıma kod kısmında müdahale etmek mümkün değil. O kısmı yazılımı yapan kişinin düzenlemesi muhtemel.
Evet o kısmı o kişi ile görüşmelisiniz orta yol bulabilirsiniz elbet.Yani linsanslı şekilde kimden aldıysam ona mı başvurmamı öneriyorsunuz ?
Aynen öyle birşey mevcut , ancak program çok kullanışlı bunun iş yerimdeki diğer çalışanlarada kurup bulut tabanlı yapmayı düşündüm veya sıfırdan yazmak gerekecekBuild'lenmiş yazılıma kod kısmında müdahale etmek mümkün değil. O kısmı yazılımı yapan kişinin düzenlemesi muhtemel.
Post automatically merged:
Stok takip, müşteri takibi vs diye belirtmişsiniz mesala konuda o verileri tuttuğu bir database mevcut örn. veritabanında senin müşterilerinin tutulduğu bir tablo mevcut verinin alışı ve verişi o kısma bağlı mesala stok takip olayıda aynı şekilde.
Görüşelim umarım yardımcı olacaklardır.Evet o kısmı o kişi ile görüşmelisiniz orta yol bulabilirsiniz elbet.
Artık orasıda lisans aldıgınız kişi ve sizin aranızda yazılımcılar evde çalışıyor şu sıralar elbet orta yolda anlaşırsınızAynen öyle birşey mevcut , ancak program çok kullanışlı bunun iş yerimdeki diğer çalışanlarada kurup bulut tabanlı yapmayı düşündüm veya sıfırdan yazmak gerekecek
Post automatically merged:
Görüşelim umarım yardımcı olacaklardır.
Mecburi yapacak birşey yokArtık orasıda lisans aldıgınız kişi ve sizin aranızda yazılımcılar evde çalışıyor şu sıralar elbet orta yolda anlaşırsınız![]()
Ben iş yerimdeki o tür program erişmek için google uzaktan erişim bağlantısı kurmuştum evdeki teldeki pc ye işimi çözmüştü ama ana pc nin kapanmaması lazımMerhaba ucuz çaplı lisanslı bir stok satış müşteri takip vs. vs. program kullanıyorum bunu 2 bilgisayarda ve 1 telefonda bulut tabanlı nasıl çevrilir yardımcı olacak var mı veya yaparım diyen ?
Dediğim olay farklı olay gerek aktif telefondan gerek 2 bilgisayardan satış esnasında stokları anında düşmesi gerekiyorBen iş yerimdeki o tür program erişmek için google uzaktan erişim bağlantısı kurmuştum evdeki teldeki pc ye işimi çözmüştü ama ana pc nin kapanmaması lazım
Stok satış takip vs. programı ancak bulut tabanlı olacakbu tam olark ne programı olacak birazdaha bilgi veirsmin dostum