Kumar Batagına Düştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aç skın changerı keyfıne bak ne ugrasıyosun kasa falan.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kumarda kazanma diye birsey yok arkadaslar, olsaydi adamlar sirf bu zaaftan yararlanip colun ortasina sehir kuramazlardi ( Vegas ) en erken ne zaman birakabilirsen o kadar kolay kurtulursun.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
O item de gidince aklın başına gelecek

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben de bi zamanlar kumar manyağıdım 12 dolarla başlamıştım bu serüvene 2015te 2017ye kadar oynadım 12 dolar bastım awp redline vardı baktım 480 dolar %4 şans ile kazandım gaza geldim ama şunu unutmadım bazı skinleri satayımda içim rahat etsin küçük küçük oynayayım dedim falan ama çokta zararım olmuştur bi coinflip sitesinde 19 el ard arda kazandım ve hepsindede bıçak kazandım 5000 6000 dolar kazandım sonra artık her şeyin sonu olduğu gibi kumarıda bıraktım sattım hepsini değmez böyle şeylere he şimdi kaybettiysen hiç bi eşyan yoksa bırak oynama paranı biriktir yeni bi skin al ve takas falan yap

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yetinmeyı öğrenmelisin elindekilere şükür edip onlarla devam edmelisin
Sınırlarin olmali taviz vermemelisin
Artık gecti hatanı anlamalasin her kumar aklina geldiginde ne emeklerle cikardigin itemleri nasil doyumsuzluğundan kaybettigin hep aklina gelmeli

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bak şimdi borsa önerdin ona cevap verdim bitcoin vb demeye başladın daldan dala atladın belli bilgin yok konuyla alakasız konuşuyorsun yorum yapma ve #KonuKilit
Bana yaptığım birşeyi yapmıyorsun ve bilmiyorsun bilip bilmeden atlıyorsun diyorsun sana iyi birşey yapmaya çalışıyorum ama çay bardağına sürahiyi dolduramazsın almaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...