Kürt olduğum için sevgilimin babası beni istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka kaçır hiç acıma babası istemiyor sonucta kız degil

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zamanında buna benzer bişey başıma gelmişti kız babam bilir deyince. Lan ben senin babanlamı evlenecem sana soruyorum baban izin vermezsse olmazmı dedim olmaz dedi. Bende yol verdim :) Sor bakalım babası izin vermezsse olmaz derse daha hayır bekleme.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Asıl sebebin kürt olup olmamanla alakasının olduğunu sanmıyorum. Altında yatan başka bir sebep olduğunu düşünüyorum. Zaten eğer bu kadar ırkçılarsa boşver başkasını bul.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamunaleyküm arkadaşlar, yaklasık 7 yıldır süren bir iliskim var. Artık zaman ilerledikçe kızın babası ile tanışmak istedim ve dün aksam kızın babasıyla konustum. Keske konuşmaz olsaydım, kızın babasının dediği kelime, ben kürt bir damat istemiyorum deyip telefonu yüzüme kapattı. Kızdan dünden beri telofonlarıma cevap vermiyor, mesajlarıma cevap vermiyor. Sınıfta kıza sorduğumda ise babası eğer benle devam edersen seni silerim falan kelimeler söylüyormus. Ben ne yapacağım?
çok sığ ve saçma bir bakış açısı varmış adamın bu yaştan sonra da değiştireceğini sanmıyorum geçmiş olsun.

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cok dogal benim babam da ayni dusuncede, kendisi cok pis Türkçüdür dogudan arkadasim gelcekti izin vermedi sirf bu sebeple sanirim biraz irkiciliktan ziyade guvenmeme konusu var

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yapabilecek bişey yok babası istemiyorsa bile kız seviyorsa sonuna kadar git

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kızına eşya muamelesi yapan baba beyanatı anlayacağın bu işlerin Türkü, Kürdü yok Türk, Kürt diye ayırım yapan zaten artniyetlidir. İnsanlık milletle ve ırkla alakalı değildir insan olmak bir sanattır.
İnsan memleketten çıkmaz, anasının karnından çıkar dünyanın neresinde olursa olsun bu böyledir ve bütün genellemeler yanlıştır yolunu değiştirmeyi düşün derim ve insan ne olacağına kendisi karar veremiyor, dünyaya gözlerini açıyorsun, bir bakmışsın Kürtsün ya da Türksün, Arapsın, Çinlisin, Japonsun vs. sen belirlemiyorsun yani bunu. Doğuştan gelen özelliklerle üstünlük taslamak mantıklı değildir. zaten islam bunu şiddetle reddediyor, ama anadolu insanına baksanız milliyetçi muhafazakar geçinenlerin büyük çoğunluğunun ırkçılık yaptıklarını görürsün. Anlayacağın samimiyetsizlik had safhada böyle insanlarda ileride bir şekilde olma düzelme olasılığı olursa o aile ile pek güzel şeyler yaşayabileceğini düşünmüyorum eğer ki kızda seni senin kadar seviyorsa kaçır diğer taraf hiç yokmuş gibi yaşayın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kızın babası ne ırkçı bi adammış yapcak bisey yo kartik

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hocam durum ne olursa olsun bu olayın peşini bırakıp yoluna devam et çünkü maalesef ki ülkemizde biriyle evlenince ailesiyle de evleniyorsun ve ailesinden onay almak zorunda kalabiliyorsun. Karşındaki kişi ise ilk çağlardan bozma herifin biriyse yapacak bir şey yok. Zorla güzellik olmaz kendini sevdirme gibi bir durum da açıkçası saçmalıktan ibaret. Karşındaki kaç yaşında 50? belki de 55? minimum 50 yıldır kendine hiçbir şey katmamış affedersin mal gelip mal gitmiş birisi bu saatten sonra değişmez. 50 Yıl boyunca hiç mi önemli olanın etnik kimlik olmadığını önemli olanın insanlık olduğunu öğrenmemiş. Bu ve bu tarz insanlarla yola devam edilmez iş yapılmaz selam dahi verilmez zira karşındaki insan bugün geldiğimiz durumun en büyük bayraktarlarından biridir ve ilelebet de değişmeyecektir. Benim birçok kökenden arkadaşım oldu iyileri de var kötüleri de iyi olanları da etnik kökenine göre aaa şu şu insanlar çok iyiler demedim, kötü olanlarına da ulan şu kökenden insanlar da ne illet bir şeymiş demedim. İyi olana iyi insan kötü olana kötü insan dedim hepimizin yapması gereken de bu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamunaleyküm arkadaşlar, yaklasık 7 yıldır süren bir iliskim var. Artık zaman ilerledikçe kızın babası ile tanışmak istedim ve dün aksam kızın babasıyla konustum. Keske konuşmaz olsaydım, kızın babasının dediği kelime, ben kürt bir damat istemiyorum deyip telefonu yüzüme kapattı. Kızdan dünden beri telofonlarıma cevap vermiyor, mesajlarıma cevap vermiyor. Sınıfta kıza sorduğumda ise babası eğer benle devam edersen seni silerim falan kelimeler söylüyormus. Ben ne yapacağım?
İnsanlıktan nasibini almamış bir faşist her türlü ibn*liği yaptığına yemin ederim ama lafta kendisini tanrı gibi görüyordur kızda seni seviyorsa evlenin hiçbişey yapamaz lafta kabadayıdır asar keser ama kılınıza zarar veremez gidin evlenin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Babası kızı senden uzak tutmaya çalışıyor ne kadar anlamsız Kürt olman neden sıkıntıymış onun için gereksiz anlamsız duyar kasıyorlar, bir sürü Kürt arkadaşım var hepsi çok iyi insanlar. Önyargılı olanlar hayatta hep kaybedenlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...