Onaylı Üye
bence kurtlar vadisi [ilk 97 bölüm]
ben ezeli 1 kere izledim senaryosu güzel ama hiçbir dizide kv deki kurguyu görmedim duymadım kesinlikle kv ilk 97 bölümselamun aleyküm öncelikle dostum onun adı Ezel dostum Ezhel değil.
Kurtlar vadisinin oyuncu kadrosu gerçekten çok sağlam fakat uzun zamandır oynadığı için bayıyor, her şey tadında güzel.
Ezel 71 bölüm ve bölüm sayısının az olmasından dolayı Kv'ne göre çok daha değerli. senaryo bakımından Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi dizi Ezeldir.
Ezel sadece 2 sezon oynandı ve iki sezona sığdırdığı kaliteyi hiçbir yerli dizide görmedim. Ayrıca kurtlar vadisinde çok fazla saçmalıklar var polat ve abdülhey süzgece dönene kadar mermi yiyiyor hatta kafasına RPG atılıyor adam yaşamaya devam ediyor ve böylece sadece dizinin devam etmesi için dizinin bütün gerçekçiliğini alıyorlar.
pusuyu izlemedim çocuktum kv yi ilk izlediğimde karantinada başlicaktım pusuya ama dediler hiç sarmıyor eski tadı yok dediler ondan başlamadımKurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu serisi vadiyi bitirdim pusuda 124.bölümdeyim bence süper bir dizi.