Kurucu lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Beyler oyuna girom hack çalışıor ama oyunda 0.2sn ye bir msj atıo hilenin reklamını yapıo onun yüzünden oynayamıyorum onu kapatmanın çaresi varmı

Üye
10 HİZMET YILI
DWORD HACK TA HERŞEYİ YAPIYORUM
LOGİN DİYORUM BANNED FLN FUCK FLN DİOR NAPICAM BAN YEDİM KESİN BANNED DEDİĞİNE GÖRE
BANIMI AÇARMISINIZ LÜTFENNN
ALLAHINIZI KİTABINIZI SEVİORSANIZ BİDA KURALLARA UYMAMAZLIK YAPMİCAM ALLAHINIZA AÇINIZ. memoryhackers.org

EX amiral bak teamkil wallshot hızlı koşma fln açma atmaz.. bide oto can açma manuel aç

Üye
10 HİZMET YILI
DWORD HACK TA HERŞEYİ YAPIYORUM
LOGİN DİYORUM BANNED FLN FUCK FLN DİOR NAPICAM BAN YEDİM KESİN BANNED DEDİĞİNE GÖRE
BANIMI AÇARMISINIZ LÜTFENNN
ALLAHINIZI KİTABINIZI SEVİORSANIZ BİDA KURALLARA UYMAMAZLIK YAPMİCAM ALLAHINIZA AÇINIZ. memoryhackers.org
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayn oynanılmıoduda ben ban yedim açmicaklarmı ya :/

Üye
10 HİZMET YILI
abiler kurucular adminlerim bnde mloaderi yönetici olarak çalıştıyorum kulanıcı adı yeri gelmiyor ve ımg chesel objecti atım wolfteamTS seçtim nolur bna yardım nolur abil adminler kurucular bi cevap alabilirmiyim nolur yaaaaa pls pls abil admi buraya

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
emir159' Alıntı:
abiler kurucular adminlerim bnde mloaderi yönetici olarak çalıştıyorum kulanıcı adı yeri gelmiyor ve ımg chesel objecti atım wolfteamTS seçtim nolur bna yardım nolur abil adminler kurucular bi cevap alabilirmiyim nolur yaaaaa pls pls abil admi buraya

kardeş Idm yi yönetici çalıştır tamamı sonra onu kapatma alta al ardından  mh loader yapcakson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...