Kurucular Neden Bu Kadar İlgisiz ? :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
CS go sbyte 3.0 da hata alıyorum diye 2kere konu açtım hiçbir sonuç alamadım kurucular niye bunlara bakmıyor bu ne zaman çözülcek acaba ben nerden ulaşıcam kurucuya

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çoğu hileye bakılmıyor haklısın csgo daki eski hileler gibi kalite yok bir el atılması lazım.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Onlar Reserver Bakıyor Çünkü Onlar Yapıyorlar Discord Gir Ulaş Onlara Çok İstiyosan

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
youtube bakıyorum adam gibi old hilenin ayarı bile yok yeni hilede en azından her ayar vardı old hile %1000000 belli ediyor otomatik sıktığı için
kardeşim eskiden banana grunun yağtığı hack vardı ve piyasanın en düzgün hilelerindendi gerek arayüzü gerek fonksiyonları olsun herşey ayarlanabiliyordu. Şmidi hile bizi oyundan atıyor iki de bir.

Üye
7 HİZMET YILI
pubg mobil kurduktan sonra çlaşıtrmaya geçerken aldığım hata vip2.0 hack hile açılmıyor hata veriyor

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çok büyük bir hata ve bu hata herkesde varsa kurucular farkına varır ve dc den de konusabılırsın benım her gırısımde acıklar

ve unutma kullandıgın hile paralı değil kurucular bunu anında yenılemek zorunda degıller

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dc Den Yardım Alabilirsin . Her Yoruma Cevap Vermek Zorunda Değiller Sonuçta Free Bi Hile Ki Hileyi Yapamayıp Yazan Yazıları Bilgilendirmeleri Okumayan var ki...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Adamlar hem Ücretsiz yapıyor hemde Belirli Sürelerde hileleri güncelliyor kardeşim + cs diye birşeyde kalmadı neredeyse bunun için böyle konu açmana gerek yokdu teşekkürler.

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bedava verilen ir hizmet için uğraşmazlar çünkü

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşın dediği gibi hileyi kodlayan edit Vs. Yapan kişiye öm den ulaşın ya da dc

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar dikkatimi çekti herkes bedava hile diyorda burda kimzse hayırna iş yapmıyor bende hayrına yapmıyorum sonuçta ortada bir emek var paralı hile değil ama reklamlardan para kazanıyorlar bunda bir sorun yok çünkü bende reklamlardan kazanıyorum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bedavaya yapıyor diyenler r*klamlardan kazandıkları miktarı duysanız...

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeş Ulaş bana dcden elimden geleni yaparım :)

Don't Play A Game#1877

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hileyi paylaşan üyeler ile konuşman lazım hata felan alıyor isen. Kurucular bu aralar çok yoğun o yüzden bakamıyorlar.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kurucuları Suçlamayı Kesmelisin. Bu Konuya Reserverlar Bakıyor. / Pikachu7 , Rexy

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bana gereksiz insanmı diyorsun ?
Keşke Güzelce Okusaydın Bak Mesela Örnek Vereyim : Adam Fast Hatası Alıyor Yazıyor Foruma Sürekli Konu Açıyor Falan Adam Okusa Konuyu Görücek Konuda Bu Hatanın Cevabı Yazıyor. Bunun Gibilerden Bahsediyorum. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...