CS go sbyte 3.0 da hata alıyorum diye 2kere konu açtım hiçbir sonuç alamadım kurucular niye bunlara bakmıyor bu ne zaman çözülcek acaba ben nerden ulaşıcam kurucuya
kardeşim eskiden banana grunun yağtığı hack vardı ve piyasanın en düzgün hilelerindendi gerek arayüzü gerek fonksiyonları olsun herşey ayarlanabiliyordu. Şmidi hile bizi oyundan atıyor iki de bir.
Dc Den Yardım Alabilirsin . Her Yoruma Cevap Vermek Zorunda Değiller Sonuçta Free Bi Hile Ki Hileyi Yapamayıp Yazan Yazıları Bilgilendirmeleri Okumayan var ki...
Adamlar hem Ücretsiz yapıyor hemde Belirli Sürelerde hileleri güncelliyor kardeşim + cs diye birşeyde kalmadı neredeyse bunun için böyle konu açmana gerek yokdu teşekkürler.
arkadaşlar dikkatimi çekti herkes bedava hile diyorda burda kimzse hayırna iş yapmıyor bende hayrına yapmıyorum sonuçta ortada bir emek var paralı hile değil ama reklamlardan para kazanıyorlar bunda bir sorun yok çünkü bende reklamlardan kazanıyorum
Keşke Güzelce Okusaydın Bak Mesela Örnek Vereyim : Adam Fast Hatası Alıyor Yazıyor Foruma Sürekli Konu Açıyor Falan Adam Okusa Konuyu Görücek Konuda Bu Hatanın Cevabı Yazıyor. Bunun Gibilerden Bahsediyorum. :/