Onaylı Üye
elıne emegıne saglık knk guzel olmus
VirusTotallik bir şey yok konuda. Açık kaynak dosyaları var neyine VT atacak adam?Diğer konuyu da takip etmiştim, bi virustotal atsan daha temiz olabilir konu teşekkürler
Ne olursa olsun adam .rar bir dosya paylaşmış ve bunu indireceğiz görmek için. Her türlü virustotal olsa daha iyi olmaz mı? ben zaten daha temiz olabilir dedimVirusTotallik bir şey yok konuda. Açık kaynak dosyaları var neyine VT atacak adam?
Hayrıni gördenicem![]()
Aslında çok haklısın , bir daha ki, scripte öyle yaparımDiğer konuyu da takip etmiştim, bi virustotal atsan daha temiz olabilir konu teşekkürler
Bir sorun karşına çıkarsa yaz yardımcı olayımdeneyemcem inş olur
Evet demo yok , hallederim demoyu şuan e mağaza yazdığım içın zamanım yok.Demoyu göremedim, hocam
Teşekkür ederimHocam çok yararlı paylaşım bir çok kişinin işine yaracagini düşünüyorum beğeni hakediyorsun![]()
VT tarayıcıları .rar, .zip gibi dosyaların içeriğini okuyamaz. İyi forumlar.Ne olursa olsun adam .rar bir dosya paylaşmış ve bunu indireceğiz görmek için. Her türlü virustotal olsa daha iyi olmaz mı? ben zaten daha temiz olabilir dedim
Hee bak bunu bilmiyodum öğrenmiş oldum, teşekkürler. Ben de diyorum bu adam niye böyle bir cevap attı, iyi forumlar.VT tarayıcıları .rar, .zip gibi dosyaların içeriğini okuyamaz. İyi forumlar.![]()
bak ne güzel öğrenmiş oldun abi ))Hee bak bunu bilmiyodum öğrenmiş oldum, teşekkürler. Ben de diyorum bu adam niye böyle bir cevap attı, iyi forumlar.![]()