Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

Çinli bir şirket, kuryelerin yükünü hafifletecek robotik aksamlara haiz bir kostüm kontrol ediyor. Geliştirilen kostüm, Death Stranding'in kahramanı Sam Bridges'in giydiği kostüme benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Çinli bir gıda dağıtım şirketi, kuryelerinin dağıtıma çıktıklarında giyebilecekleri yeni bir kostüm test ediyor. Çin'de kullanılan bir gıda dağıtım uygulaması olan Ele.Me'nin mensupları için tasarlanan yeni kostüm, fazlaca daha fazla yük taşımaya imkan sağlarken, onları Death Stranding cosplayer'larına benzetiyor.

Death Stranding'in ana karakteri Sam Sambridges'in oyunda giydiği kostümden ilham alan bu ilgi çekici kostüm nakliye, posta ve lojistik gibi sektörlerde çalışanların ağır yükleri daha huzurlu kaldırmasına ve daha çok yük taşıyabilmesine yardımcı olmak için tasarlandı. Kostümün geliştirilmesinde robot teknolojileri üzerinde uzmanlaşmış bir firma olan ULS Robotics de çalışıyor.

:resim:

Kuryelerin kullanacağı Death Stranding'den çıkmış şeklinde görünen kostüm

1.jpg

:yazı:

Kostümde üst üste yerleştirilmiş kutuları sırtı ve bacakları zorlamadan taşımaya imkan tanıyan robotik bir sistem yer alıyor. ULS Robotics'in geliştirdiği ekipmanları daha ilkin ABD'de DoorDash ve Uber Eats şeklinde gıda dağıtım şirketleri de test etme sonucu almıştı. Kostüme bağlı robotik dış iskelet, kullanıcıya 50 kg'a kadar ağırlıkları kolaylıkla taşıma imkanı sunuyor.

Death Stranding kostümü, bununla birlikte koronavirüs salgını süresince dışarı çıkamadığı için yemek dağıtım şirketlerinden daha fazla sipariş veren insanlara yetişmeye çalışan kuryeler için büyük bir kolaylık sağlayabilir. Teknolojinin gelişimiyle birlikte filmlerde ve video oyunlarında gördüğümüz fantezi unsurlarının gerçek hayattaki örneklerine rastlamaya başlıyoruz.

:video:

Gerçek dünyanın kuryelerini Death Stranding'den çıkmış şeklinde gösteren kostümün test videosu

:video:

Daha iyi anlayacağınız için Oyun dan Görünler ekliyorum

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
zamanında kuryelik yaptım ama yeni başlamak isteyen varsa tavsiye etmem özellikle yaya ise fizik isteyen bir iş

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Görüntü açısından çok hoş durmuyor fakat işe yarıyorsa kullanılabilir, ülkemize gelmesi çok uzum zaman alır. :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bizim türklerin garipseyeceğini düşünüyorum onun dışında güzel olmuş :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yandık ya herkese takarlar bundan şimdi

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çin diyince kan beynime sıçrıyor yaptıkları hiçbirşeyde hayır oldugunu düşünmüyorum ben :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
kendilerine işkence yapıyorlar yazık la adamlara :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
artık bel ağrıları bel fıtığı vb. olmayacak gibi gözüküyo herkes iron man gibi gezicek yani :D

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
can güvenliği var ama adam kurye 5. kata koşarak çıkıyo bunla nasıl çıkıcak

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu çinliler zeki insan her şeyin pratiğini düşünüyor güzel bir tasarım olmuş . Ama bir yerden sonrası ciddi bir ağırlık ve yük yapabilir .

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamın sırtında o malzeme varken iron man kostümünden başkası yalan

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Resimdeki oyun daha çıkmadı diye biliyorum nasıl ilham almışlar hemen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
zamanında kuryelik yaptım ama yeni başlamak isteyen varsa tavsiye etmem özellikle yaya ise fizik isteyen bir iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...