Eddy' Alıntı:Arkadaslar Etkinlik Bitti Demiştim Bu Yaptıklarınız
Sayılmıcak
Zaten bir cok kişi var
11-12. SAYFADA GOREBİLİRSİNİZ YORUMLARI
mauro11' Alıntı:Eddy' Alıntı:Arkadaslar Etkinlik Bitti Demiştim Bu Yaptıklarınız
Sayılmıcak
Zaten bir cok kişi var
Ozaman o Rep Haram Hadi Kg
Başda Konuya Yazman Gerekiyordu.... Hatalı
Beyler Rep Vermeyin Boşa ... Bitirmiş Cekilişi bizde gp farmerden kasarız . hadi Allaha Emanetsiniz.
mauro11' Alıntı:Eddy' Alıntı:Arkadaslar Etkinlik Bitti Demiştim Bu Yaptıklarınız
Sayılmıcak
Zaten bir cok kişi var
Ozaman o Rep Haram Hadi Kg
Beyler Rep Vermeyin Boşa ... Bitirmiş Cekilişi bizde gp farmerden kasarız . hadi Allaha Emanetsiniz.
LeviBrushTT ♥' Alıntı:mauro11' Alıntı:Ozaman o Rep Haram Hadi Kg
haha sanki çalışıyor emegiyle kazanıyor repi de haram edıyor ah gençlik![]()
LeviBrushTT ♥' Alıntı:mauro11' Alıntı:Ozaman o Rep Haram Hadi Kg
haha sanki çalışıyor emegiyle kazanıyor repi de haram edıyor ah gençlik![]()
Eddy' Alıntı:mauro11' Alıntı:Ozaman o Rep Haram Hadi Kg
O Zamn Rep Verirken Yorumları Bir Oku Kardess Tamammı
Eddy' Alıntı:LeviBrushTT ♥' Alıntı:haha sanki çalışıyor emegiyle kazanıyor repi de haram edıyor ah gençlik![]()
Hem neyi GP Farmerden kascaksın Saldırı sandıgı flanmı
Omer Beni Hatırladınmı İzMRLi35™ Ben
mauro11' Alıntı:Eddy' Alıntı:O Zamn Rep Verirken Yorumları Bir Oku Kardess Tamammı
sen ilk önce konuda belirtmen lazım anlatabiliyormuyum ? okey cekiliş yapıyorsun ama bedava yatarak rep kazanmaya calışıyorsun sivri zeka seni . haksız kazanccı hadi eyw
Eddy' Alıntı:mauro11' Alıntı:sen ilk önce konuda belirtmen lazım anlatabiliyormuyum ? okey cekiliş yapıyorsun ama bedava yatarak rep kazanmaya calışıyorsun sivri zeka seni . haksız kazanccı hadi eyw
Bedavamı ? Repmi kazanmaya calısıyom
Sen hiç dusunemiyon sanırım ?
Ben Nasıl bedava yapıyım Ben Bu Oyuna 150000 JP Yatırmısım Neresei bedava bununn
Repmi kazanmaya calısıyom ben zorla rep verin demiyom kimseye sadece 1 cekiliş yapyım kutuu isteyen rep veriyo istemeyen vermiyo Rep vermiyene yollamıyom bu kadar
oldu birde rep vermeyenlere veriyim istiyosan kutu ..* by super zeka