17 Eyl 2019 #1 mccllouch M Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 8 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Beyler bayanlar, kyk yurdunun içerisine bir öğrenci aracı ile girebilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim Not: ÜNİVERSİTE İÇİN DEĞİL YURT İÇİN SORUYORUM
Beyler bayanlar, kyk yurdunun içerisine bir öğrenci aracı ile girebilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim Not: ÜNİVERSİTE İÇİN DEĞİL YURT İÇİN SORUYORUM
17 Eyl 2019 #2 ByAladagli Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 22 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 32 7 HİZMET YILI ben atla bile giriyordum sıkıntı olmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Eyl 2019 #3 serhatclgn S Onaylı Üye Katılım 28 Şub 2018 Mesajlar 65 Tepki puanı 12 Yaş 31 8 HİZMET YILI yurduna göre değişik . küçük yurtlar almaz , aslında büyük yurtların da alacağını sanmıyorum. arayıp sorabilirsin yurdunu. Oyla 0 Olumsuz oyla
yurduna göre değişik . küçük yurtlar almaz , aslında büyük yurtların da alacağını sanmıyorum. arayıp sorabilirsin yurdunu.
17 Eyl 2019 #4 SpeciaL.exe S Süper Üye Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 1,233 Çözümler 41 Tepki puanı 401 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Kendi şahsına ait araban var ve KYK yurdu sana mı çıktı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Eyl 2019 #5 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI ByAladagli' Alıntı: ben atla bile giriyordum sıkıntı olmaz Genişletmek için tıklayın ... Şakamı yoksa ciddi mi Oyla 0 Olumsuz oyla
ByAladagli' Alıntı: ben atla bile giriyordum sıkıntı olmaz Genişletmek için tıklayın ... Şakamı yoksa ciddi mi
17 Eyl 2019 Konuyu başlatan #6 mccllouch M Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 8 Ödüller 9 9 HİZMET YILI SpeciaL.exe' Alıntı: Kendi şahsına ait araban var ve KYK yurdu sana mı çıktı ? Genişletmek için tıklayın ... Kendi şahsıma ait aracım yok (keşke olsaydı da yurt çıkmasaydı) Post automatically merged: 17 Eyl 2019 serhatclgn' Alıntı: yurduna göre değişik . küçük yurtlar almaz , aslında büyük yurtların da alacağını sanmıyorum. arayıp sorabilirsin yurdunu. Genişletmek için tıklayın ... Açıkçası biraz yüzüm tutmadı aramaya desek yeridir Teşekkür ederim yinede. Oyla 0 Olumsuz oyla
SpeciaL.exe' Alıntı: Kendi şahsına ait araban var ve KYK yurdu sana mı çıktı ? Genişletmek için tıklayın ... Kendi şahsıma ait aracım yok (keşke olsaydı da yurt çıkmasaydı) Post automatically merged: 17 Eyl 2019 serhatclgn' Alıntı: yurduna göre değişik . küçük yurtlar almaz , aslında büyük yurtların da alacağını sanmıyorum. arayıp sorabilirsin yurdunu. Genişletmek için tıklayın ... Açıkçası biraz yüzüm tutmadı aramaya desek yeridir Teşekkür ederim yinede.
18 Eyl 2019 #7 ByAladagli Üye Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 22 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 32 7 HİZMET YILI Hudzell' Alıntı: Şakamı yoksa ciddi mi Genişletmek için tıklayın ... ciddiyim Oyla 0 Olumsuz oyla