valorant hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selam beyler benim bir arkadaş var bu dcde bi sunucuya girmiş işte hackle ilgili bir sunucuymuş ama bzim bu forum gibi değil ne biliym hespa çalma kredi kartı falan o tarz işler benim arkadaşa bi valo hesabı vermiş o sunucudan bir arkadaşı ya hollanda ya fransadan bir hesaptı yani yurt dışından bir hesap gitmiş kendi mailin üzerine yapmış diyoki başıma iş gelir mi ya da ban yer miyim benim bilgim yok bir şey diyemedim ama buradadki değerli arkadaşlarım bilir dedim bir şansımı deniyim dedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ben de merak ettim ***sunucu ile ilgili bir şey sormayın lütfen zaten adını bilmiyorum ama bilsem de yazmam***

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
selam beyler benim bir arkadaş var bu dcde bi sunucuya girmiş işte hackle ilgili bir sunucuymuş ama bzim bu forum gibi değil ne biliym hespa çalma kredi kartı falan o tarz işler benim arkadaşa bi valo hesabı vermiş o sunucudan bir arkadaşı ya hollanda ya fransadan bir hesaptı yani yurt dışından bir hesap gitmiş kendi mailin üzerine yapmış diyoki başıma iş gelir mi ya da ban yer miyim benim bilgim yok bir şey diyemedim ama buradadki değerli arkadaşlarım bilir dedim bir şansımı deniyim dedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ben de merak ettim ***sunucu ile ilgili bir şey sormayın lütfen zaten adını bilmiyorum ama bilsem de yazmam***
geledebilir gelmeyedebilir. arkadaşın kaşınıyor galiba bir gece ansızın baskın yerse senin de adını verirse seni de alırlar. ne yaptığından ahberi yok belki ama suan siber dunyada gündemde olan olaylar suan o arkadaşının bulunduğu yerde ki insanların yaptığı olaylar . ister antartika olsun bu dunyada ki tüm ülkelerin husus konusu.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geledebilir gelmeyedebilir. arkadaşın kaşınıyor galiba bir gece ansızın baskın yerse senin de adını verirse seni de alırlar. ne yaptığından ahberi yok belki ama suan siber dunyada gündemde olan olaylar suan o arkadaşının bulunduğu yerde ki insanların yaptığı olaylar . ister antartika olsun bu dunyada ki tüm ülkelerin husus konusu.
ansızın türkiye hollandanın olabilri hocam kritik

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
selam beyler benim bir arkadaş var bu dcde bi sunucuya girmiş işte hackle ilgili bir sunucuymuş ama bzim bu forum gibi değil ne biliym hespa çalma kredi kartı falan o tarz işler benim arkadaşa bi valo hesabı vermiş o sunucudan bir arkadaşı ya hollanda ya fransadan bir hesaptı yani yurt dışından bir hesap gitmiş kendi mailin üzerine yapmış diyoki başıma iş gelir mi ya da ban yer miyim benim bilgim yok bir şey diyemedim ama buradadki değerli arkadaşlarım bilir dedim bir şansımı deniyim dedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ben de merak ettim ***sunucu ile ilgili bir şey sormayın lütfen zaten adını bilmiyorum ama bilsem de yazmam**
Hiç bir şey olmaz millet ccleri patlatıyor oralarda valo hesabının peşine düşmezler

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hiç bir şey olmaz millet ccleri patlatıyor oralarda valo hesabının peşine düşmezler
beyler ben bir şey olur mu derken perma yer mi anlamında sormuştum hile açmış igbi sıkıntı cıkar mı anlamında demek istemiştim ama sanırım düzgün yazamamışım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yanlış anlamışım, o konuda da problem olacağını sanmıyorum ya

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
o yolladığın hesap belki ban yiyebilirde onun harici sıkıntı olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yok olmaz da arkadaşın bu kafayla çok da yaşamaz bence :D sen en iyisi sorun olur bırak bu işleri de sakinlesin az

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pek bişey olucağını düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
teşekkürelr herkese konu kilitlenebilri

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hayır hiçbişey olmaz rahat kalın YD sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...