ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba normal de evde kalırdım ama işler değişti yurt başvurusu yaptım çıktı fiyat olarak 400₺ peki bunun depozitosu ne kadardır bilen varsa yazarsa sevinirim
Yok yurt yeniDepozito takribi 2 aylık yurt ücretine denk geliyor. Bu arada ilk defa KYK yurdunun 400₺ olduğunu duydum yoksa özel oda mı tahsis ettin.![]()
Yok yurt yeni![]()
Wifiyi kullanabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun girebileceğinden bile şüpheliyimO zaman çok iyidir 400₺'ye 30 gün boyunca hem konaklama hemde yemek ve WiFi daha ne olsun. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
Yemekleri beni sarmıyor yaO zaman çok iyidir 400₺'ye 30 gün boyunca hem konaklama hemde yemek ve WiFi daha ne olsun. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
Wifiyi kullanabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun girebileceğinden bile şüpheliyim![]()
Doğru çünkü şimdi yeni açılan binalara en iyi altyapıyı döşüyorlarBelli olmaz yeni yurt olduğu için belki binadaki ethernet sistemi iyidir. Tek önerim eğer oda da ethernet kablosu giriş varsa kullanmak en mantıklısı çünkü routerlar belli sayıdan sonra kafayı yiyor sitemden bile atıyor. Son olarak KYK WiFi pişmanlıktır demeden geçmeyeyim.![]()
Sistem iyi olsa bile yeni yurtlarda 3 bine yakın kişi kalıyor benim kaldığım yurt öyleydi internet sistemi iyiydi ama çok fazla kişi kullandığı için rahat rahat takılamıyordunBelli olmaz yeni yurt olduğu için belki binadaki ethernet sistemi iyidir. Tek önerim eğer oda da ethernet kablosu giriş varsa kullanmak en mantıklısı çünkü routerlar belli sayıdan sonra kafayı yiyor sitemden bile atıyor. Son olarak KYK WiFi pişmanlıktır demeden geçmeyeyim.![]()