KYK Yurdunda kalan arkadaşlar bakabilirler mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba normal de evde kalırdım ama işler değişti yurt başvurusu yaptım çıktı fiyat olarak 400₺ peki bunun depozitosu ne kadardır bilen varsa yazarsa sevinirim

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Depozito takribi 2 aylık yurt ücretine denk geliyor. Bu arada ilk defa KYK yurdunun 400₺ olduğunu duydum yoksa özel oda mı tahsis ettin. :mum:

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Wifiyi kullanabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun girebileceğinden bile şüpheliyim :D

Belli olmaz yeni yurt olduğu için belki binadaki ethernet sistemi iyidir. Tek önerim eğer oda da ethernet kablosu giriş varsa kullanmak en mantıklısı çünkü routerlar belli sayıdan sonra kafayı yiyor sitemden bile atıyor. Son olarak KYK WiFi pişmanlıktır demeden geçmeyeyim. :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Belli olmaz yeni yurt olduğu için belki binadaki ethernet sistemi iyidir. Tek önerim eğer oda da ethernet kablosu giriş varsa kullanmak en mantıklısı çünkü routerlar belli sayıdan sonra kafayı yiyor sitemden bile atıyor. Son olarak KYK WiFi pişmanlıktır demeden geçmeyeyim. :D
Doğru çünkü şimdi yeni açılan binalara en iyi altyapıyı döşüyorlar

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sistem iyi olsa bile yeni yurtlarda 3 bine yakın kişi kalıyor benim kaldığım yurt öyleydi internet sistemi iyiydi ama çok fazla kişi kullandığı için rahat rahat takılamıyordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...