Kys ne demek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kys ne demek?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kill yourselfin kısaltmasıdır ve hoş karşılanmaz çünkü anlamı kendini öldür anlamına geliyor ve intihara teşvik olarak kabul edildiği için çoğu oyunda bu kelimenin kullanımı yasaktır. Örneğin LoL'de bunu yazarsanız doğrudan banlanabilirsiniz o yüzden bu kelimeyi kullanmamalısınız.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Kill yourselfin kısaltmasıdır ve hoş karşılanmaz çünkü anlamı kendini öldür anlamına geliyor ve intihara teşvik olarak kabul edildiği için çoğu oyunda bu kelimenin kullanımı yasaktır. Örneğin LoL'de bunu yazarsanız doğrudan banlanabilirsiniz o yüzden bu kelimeyi kullanmamalısınız.
valorantta biri yazdı anında ban yedi :D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka nazik dilli şekli hayatının bir anlamı yok o halde harakiri gibi bir şey yap demek fakat bu hoş bir davranış değil ben loldekilere söylüyordum sürekli sohbet cezası yiyordum :D

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
League of legends'da bunu yazdığın için yasaklanabileceğini biliyorum

Üye
2 HİZMET YILI
KYS = Kill yourself/Kendini öldür KMS = Kill Myself/Kendimi öldürmek gereksiz ama bazı yerlerde kullanırsın valo gibi oyunlarda ban atıyolar dikkat et 😀

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
"KYS" kısaltması, "Kendine Yazmak" anlamına gelir ve özellikle internet ve metin mesajlaşmalarında sıkça kullanılır. "Kendine Yazmak," bir kişinin kendisine ya da başka bir kişiye yazdığı metin veya ileti anlamına gelir. Özellikle internet forumlarında veya sosyal medya platformlarında, bir kişi başka bir kişinin sorusuna ya da yorumuna yanıt verirken "KYS" kısaltması kullanarak "kendine yaz" veya "kendine cevap ver" anlamında bir ifade kullanabilir. Ancak bu ifade sıklıkla olumsuz bir şekilde kullanıldığı için dikkatli olunması gereken bir terimdir ve saygılı bir dil kullanmak her zaman daha iyi bir seçenektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kill your self demek yani kendini öldür demek kim söylediyse sana çok tilt olmuş :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kill your self, intihar et veya kendini oldur falan filan.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendini öldür demek valo veya lolde yazarsan kalıcı ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...